Sporta namā Centrs notika starptautiskās sacensības taekvondo Baltijas olimpiskais kauss, kurās piedalījās 167 sportisti no 16 sporta klubiem un piecām valstīm.

Atzīstami savās mājās nostartēja sporta kluba Favorīts sportisti trenera Igora Likova vadībā, izcīnot piecas zelta, trīs sudraba un četras bronzas medaļas.

Leons Likovs bērnu grupā svara kategorijā līdz 23 kilogramiem aizvadīja trīs cīņas, tika finālā un tajā uzvarēja Markusu Putniņu no Rīgas. Savukārt Dans Kristians Likovs šajā pašā grupā, bet svara kategorijā līdz 29 kilogramiem cīnījās ar sportistiem no Krievijas, Baltkrievijas, Somijas un Latvijas. Viņš arī tika finālā un ar 18:15 bija pārāks par Krievijas sportistu Ņikitu Ezerski. Mihails Proščenko svara kategorijā līdz 45 kilogramiem finālā uzvarēja kluba biedru Normundu Ivanovu.

Junioru grupā Maikls Gasanovs vara kategorijā 55 kilogramiem finālā uzvarēja sportistu no Krievijas un ieguva zelta medaļu, bet vēl vienu zelta medaļu sarūpēja Daniels Likovs. Viņš pieaugušo grupā svara kategorijā līdz 68 kg finālā cīnījās pret Dāvidu Bērziņu no Mārupes, kuram iepriekš nācies piekāpties. Šoreiz trīs raundu cīņā (katrs pa 2 minūtēm) Daniels pārspēja pretinieku ar 27:19 un izcīnīja zelta medaļu.

Ņikita Likovs bērnu grupā svara kategorijā līdz 32 kilogramiem finālā piekāpās Baltkrievijas sportistam Pāvelam Baraškovam un ieguva sudraba medaļu. Līdzīgs panākums arī Aleksandram Kuzņecovam (junioru grupā svara kategorijā līdz 68 kg) - finālā piekāpās Latvijas izlases dalībniekam Markusam Vasiļjevam no Hansu Sport Club un arī ieguva sudraba medaļu.

Daniels Galkins (junioru grupā svara kategorijā līdz 59 kg) ierindojās trešajā vietā aiz Lietuvas un Krievijas sportistiem, bet Anna Mironova (kadetu grupā svara kategorija līdz 37 kg pusfinālā piekāpās Paulai Saknītei no Hansa Sport Club un ieguva trešo vietu.

Pāvels Juzikevičs (bērnu grupā svara kategorijā līdz 36 kilogramiem) aizvadīja divas cīņas un piekāpās sportistam no Baltkrievijas, tādejādi izcīnot bronzu. Reičela Laumane (bērnu grupā svara kategorijā līdz 40 kilogramiem) ierindojās trešajā vietā, zaudējot pretiniecei no Krievijas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: