Kuldīgā risināsies starptautiskas vieglatlētikas sacensības, kuras reizē būs arī ziemas sezonas atklāšanas pasākums Latvijā.

Maču lielākā zvaigzne noteikti būs 2010. gada Eiropas čempione tāllēkšanā Ineta Radeviča, kura šoreiz startēs trīssoļlēkšanā. Radeviča sacensībās Latvijā nav startējusi jau vairāk nekā divus gadus, tāpēc tā būs lieliska iespēja klātienē vērot mūsu Eiropas čempioni.

Sacensību organizatori izcēluši arī mūsu vieglatlētus augstlēcēju Normundu Pūpolu, un māsas Laumu un Māru Grīvas. Tāpat mačos startēs arī citi Ventspils un novada atlēti, kā arī ārzemju sportisti no Nīderlandes, Baltkrievijas un Lietuvas.

Māsu Grīvu treneris Māris Grīva ar sajūsmu izteicās par Radevičas startēšanu šajās sacensībās: «O, jā, tas ir ļoti lieliski, ka Ineta piedalīsies sacensībās. Pašlaik lielākoties viņa uzturas Krievijā, tāpēc mūsu publikai viņu klātienē redzēt izdodas ļoti reti, un šī būs viena no tām nedaudzajām iespējām. Varu teikt, ka šīs būs vienas no, ja ne pašas lielākās, šīs ziemas sezonas vieglatlētikas sacensības Latvijā.» 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: