“Ventspils Kikboksa Leģiona” (VKL) sportisti pirms Ziemassvētkiem piedalījās “3. Pasaules kik-taiboksa čempionātā 2017”. Trenera Sergeja Deņisova vadībā uz Rīgu devās četri sportisti, un visi četri izcīnīja medaļas.

Starptautiskajās sacensībās uzrādīti labi rezultāti:

  • Zelts, 1. vieta Maksims Spiridonovs – kick-thai, vīrieši (svaru kategorijā līdz 70 kg).

  • Zelts, 1. vieta Artjoms Voronovs – kick-light, vīrieši (svaru kategorijā līdz 65 kg).

  • Zelts, 1. vieta Roberts Baraus – kick-light, junioriem (svaru kategorijā 65 + kg).

  • Sudrabs, 2.vieta Andrejs Koroļenko - kick light, junioriem (svaru kategorijā līdz 65 kg).

Tāpat izcīnīts arī kauss par 3. komandas vietu starp Baltijas valstu klubiem, kuri piedalījās sacensībās.

Treneris Sergejs Deņisovs: “Pirmkārt, šajās dienās ieguvu ļoti skaistu Ziemassvētku dāvanu – VKL klubs komandu kopvērtējumā ieguva 3. vietu, un mani puikas izcīnīja zeltu un sudrabu! Turklāt bija jācīnās daudz! Lai tiktu līdz finālam, bija jāaizvada līdz pat trim cīņām. Augsts sacensību līmenis. Otrkārt, esmu priecīgs, ka tepat Latvijā norisinās tik augsta līmeņa starptautiskas sacensības. Tas dod iespēju piedalīties pēc iespējas vairāk sportistiem no Latvijas, kā arī liecina, ka cīņas sports kļūst aizvien populārāks.”

Maksims Spiridonovs: “Čempionāts aizvadīts ļoti labi, visas manas cīņas izdevās tā, kā ieplānots. Liels paldies VKL kluba biedriem, kuri kopā ar mani gatavojās un sparingoja. Čempionātam gatavojos katru dienu – gan morāli, gan fiziski. Liels paldies arī manam trenerim, kurš man palīdzēja attīstīties, sniedza atbalstu un motivēja. Viņš ir lielisks treneris un arī draugs! Ir būtiski sev izvirzīt mērķus un gūt prieku to īstenošanas procesā, tāpēc cenšos izbaudīt katru dienu, treniņu un cīņu, lai progresētu! Mana motivācija ir dzīve ar mērķiem, vēlmēm un izmantotām iespējām.”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: