Latvijas Slidošanas Asociācijas valdes sēde šorttreka komandas sastāvā dalībai Phjončhanas Olimpiskajās spēlēs apstiprināti ventspilnieki Roberto Puķītis un Roberts Jānis Zvejnieks.

Rezervista vieta izlasē plānota Kārlim Krūzbergam. Puķītis pēc gada pauzes atgriezies šorttrekā un šobrīd Ventspilī trenējas pie trenera Sergeja Kugajevska, bet Zvejnieks, tāpat kā brāļi Krūzbergi, trenējas Jelgavā izlases treneres Evitas Krievānes grupā. Roberto olimpiādē debitēja 2014. gadā, kad spēles risinājās Sočos, bet Robertam tā būs debija pasaules lielākajā sporta forumā.

Latvijas šorttrekisti Pasaules kausa mačos nodrošinājuši divas vietas Olimpisko spēļu 1000 metru distancē, kā arī pa vienai vietai 500 un 1500 metros. Latvijas Slidošanas asociācijai līdz 2018. gada 20. janvārim jāiesniedz Latvijas Olimpiskajai komitejai apstiprinājums, kurās distancēs katrs no sportistiem startēs.

XXIII Ziemas Olimpiskajās spēles 2018. gadā no 9. līdz 25. februārim notiks Dienvidkorejas pilsētā Korejā Phjončhanā. No Latvijas varētu tajās varētu piedalīties 38 sportisti, pārstāvot deviņus sporta veidus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: