Panākumus kārtējos LBL mačos izcīnījuši BK Ventspils un Ventspils Augstskolasbasketbolisti.

BK Ventspils viesos tikās ar Latvijas čempionvienību Barons, kurai šī sezona pagaidām ir pagalam klusa – pirms spēles ar mūsējiem zaudējumu bija vairāk nekā uzvaru. Čempionu statistiku pabojāja arī mūsējie.

Pirmajā puslaikā ilgu laiku vadībā turējās laukuma saimnieki (spēle gan risinājās Saulkrastos), kuri lielajā pārtraukumā devās ar piecu punktu pārsvaru – 42:37. Trešajā ceturtdaļā ventspilniekiem arī neizdevās pārņemt vadību (61:64), taču izšķirošie notikumi vēl bija priekšā.

Pēdējās ceturtdaļas otrajā minūtē BK Ventspils ar trīspunktu gājienu vadībā izvirzīja Artūrs Strēlnieks (68:67), bet ceturtdaļas vidū mūsējiem jau pluss 6 – 76:70. Mājiniekiem vēl izdevās tikt viena metiena attālumā, taču pēdējās minūtes ventspilnieki aizvadīja pārliecinoši, uzvarot 93:81.

Trīs mūsējie šajā mačā sasniedza 20 punktu robežu – Sauļus Kuzminsks un Artūrs Strēlnieks 23, Ingus Bankevics 20.

Tomēr šī vakara spēlētājs numur 1 spēlē Ventspils Augstskolas sastāvā – Uģis Pinete Liepājas lauvu otrās komandas grozā salādēja 40 punktus. Tas bija gandrīz puse no komandas iespētā, jo studenti svinēja uzvaru 89:70. 15 punkti un 13 atlēkušās bumbas Kārlim Apsītim.

Foto: bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: