Noslēguma fāzei tuvojas pusgadu ilgā kriminālvajāšana pret piecām personām par gandrīz 80 000 latu izspiešanu no kluba Ventspils futbolistiem.

Ja vēl vasarā apsūdzības tika celtas pret četrām personām, tad tagad pie aizdomās turamajiem pievienojusies vēl viena persona, Ventas Balsij pastāstīja Ģenerālprokuratūras ārējo sakaru koordinētājs Andrejs Vasks.

Iespējams, jau pēc mēneša lieta tiks nodota tiesai un tikai tad varētu tikt atklāta informācija par lietas apstākļiem. Pagaidām prokuratūra izmeklēšanas interesēs nevēlas atklāt apsūdzēto personības, vien apstiprinot, ka viens no aizdomās turamajiem ir presē plaši aprakstītais futbola kluba Ventspils bijušais direktors Sergejs Barkovskis. Nav apstiprinājuma, vai pārējie četri ir Ventspils iedzīvotāji. Tāpat joprojām netiek publiskoti cietušo futbolistu vārdi.

Prokuratūras pārstāvis informē, ka divi aizturētie, tai skaitā Barkovskis, šobrīd joprojām atrodas apcietinājumā, diviem apsūdzētajam ir piemēroti drošības līdzekļi, kas nav saistīti ar apcietinājumu, bet viena persona ir izsludināta meklēšanā.

Vairāk lasiet laikrakstā sestdienas laikrakstā Ventas Balss

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: