Jauniešu mājā notika ventspilnieces Madaras Grēgeres debijas albuma Tuvu klāt prezentācija. Debijas albumā Tuvu klāt ir apkopotas desmit mākslinieces sacerētās dziesmas, kas tapušas pēdējo piecu gadu laikā, sadarbojoties ar vairākiem līdzautoriem.

Kā sacīja Madara, albumā iekļautās dziesmas ir ļoti dažādas, un, kaut arī atsevišķām kompozīcijām teksta autori ir citi mākslinieki, katra no tām ir saistīta ar kādu viņas dzīves posmu un tā spilgtākajām izjūtām. Jautāta, vai kāda no tapušajām dziesmām pašai šķiet vistuvākā, autore atzina, ka visas ir vienlīdz mīļas, tomēr lielāko gandarījumu arvien sagādājot dziesma Miljons domu nakts, ko labi pazīst ne viens vien klausītājs. Katrā uzstāšanās reizē, kad tiek izpildīta šī dziesma, cilvēki dzied līdzi, sagādājot neaprakstāmas sajūtas, sacīja Madara. Turklāt tā ir viena no pirmajām mākslinieces dziesmām, kas tapusi talantu šova OKartes skatuve laikā.

Viņa atceras, ka pirms dalības televīzijas šovā nekad nebija iedomājusies, ka kādreiz varētu sarakstīt pati savu kompozīciju, taču, projektam noslēdzoties, iegūtā pieredze lika apjaust, ka tas ir iespējams, vienlaikus sniedzot lielu motivāciju un vēlmi neapstāties pie jau sasniegtā. «Ja esmu izdomājusi un nospraudusi sev kādu dzīves mērķi, tad pēc tā arī tiecos. Un ja gadās grūtības, tad visiem spēkiem mēģinu tikt tām pāri,» tā Madara raksturo ceļu līdz brīdim, kad pirmoreiz turēja rokās savu debijas albumu. Un, kaut arī mūzikas disks jau mēro ceļu pie saviem klausītājiem, patīkamo realitāti joprojām esot grūti aptvert, visticamāk, tam būs nepieciešams krietni ilgāks laiks, sacīja mūziķe.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: