Jūrnieku centrā aizvadīts galda tenisa turnīrs skolu jauniešiem, kuru organizēja Latvijas Jūras sporta asociācija.

Organizatori, protams, vēlējās redzēt kuplāku skaitu dalībnieku, tomēr ne pārāk lielā atsaucība arī ir saprotama, jo galda teniss mūsu pilsētā nav ļoti populāra nodarbe, ko Jūras sporta asociācija cer labot. Viskuplāk pārstāvētas bija 3. un 6. vidusskolas, taču bija dalībnieki arī no citām skolām. Piemēram, jaunākajā grupā visas spēles uzvarēja un pirmo vietu izcīnīja Gustavs Tīrmanis no Centra sākumskolas 5. klases. Vecākajā grupā par uzvarētāju kļuva 6. vidusskolas 9. klases audzēknis Maksims Kiziks, bet meiteņu finālā Anna Jefratova (3. vidusskola, 4. klase) pieveica Viktoriju Rakčejevu.

Pēc sacensībām visiem dalībniekiem bija iespējams saspēlēt ar pieredzējušiem spēlētājiem, kuri aizvadīja savdabīgu meistarklasi. Savukārt treneris Oļegs Dalmatovs uzaicināja visus uz nodarbībām treniņgrupā. Par sacensību norisi rūpējās tiesnesis Mihails Tiunels.

Jūras sporta asociācijas plānos ir turpināt rīkot sestdienas turnīrus katra mēneša beigās, sarīkot Latvijas čempionātu jūrniekiem un ostas darbiniekiem un Ventspils pilsētas čempionātu. Nav izslēgts, ka šāds turnīrs var tikt sarīkots arī veterāniem.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Andris Akmentiņš 02.12.2017, 14:33:28

    Vai Jūrnieku centrā tiek paspēlēt galda tenisu? Arī sirmi vīri? :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: