Otro spēli Latvijas Nacionālās līgas 1. divīzijas turnīrā aizvadījis volejbola klubs “Ventspils”, kas savās mājās tikās ar RTU komandu no Rīgas un izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 3:0. Komanda divās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras, turklāt abās uzvarot trīs setos, un atrodas turnīra vadībā.

Pirmajā setā mājinieki uzvarēja pārliecinoši, pretiniekiem atļaujot gūt vien 17 punktus. Otrajā iniciatīva bija studentu pusē, kas visa seta gaitā atradās drošā četru punktu vadībā. Ventspilnieki nepadevās un pašā seta galotnē, atrodoties iedzinējos ar 22:24, spēja izraut uzvaru 26:24. Trešajā setā jau atkal mājinieki spēlēja veiksmīgāk un izcīnīja stabilu panākumu (25:20), tādā veidā nodrošinot pārliecinošu uzvaru visā spēlē.

Ierasti rezultatīvs bija Kristaps Šepte - 19 punkti. Savukārt 10 un septiņus punktus pievienoja attiecīgi Andrejs Černuho un Andis Maksimovs. Pārējie punktu guvēji - Askolds Roberts Jāvalds 5, Reinis Grīnbergs 5, Matīss Kaņeps 4 un Kārlis Kauliņš 1. Vēl komandā spēlēja Arvis Anderšmits un Valters Gertners.

Nākamo spēli VK "Ventspils" aizvadīs izbraukumā, 21. oktobrī plkst. 16 tiekoties ar VK "Ozolnieki", bet nākamā Nacionālās līgas 1. divīzijā spēle sporta nama "Pārventa” paredzēta 4. novembrī pret Aizputes komandu.

Mūsu volejbolisti arī uzzināju\si pretiniekus Latvijas kausa izcīņas pirmajā kārtā. Izloze saveda kopā ar Nacionālās līgas 2. divīzijas komandu RVS (Rīgas volejbola skola). Vienīgā spēle šajā kārtā tiek aizvadīta pēc ranga zemāk esošās komandas laukumā un tā 1. novembrī notiks Rīgā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: