Ventspils Piedzīvojumu parkā, veikparkā un skeitparkā pirmo reizi uz treniņnometni bija ieradušies Snovborda Akadēmijas audzēkņi un treneri.

Nometnē piedalījās 28 dalībnieki vecumā no 6 līdz 14 gadiem no dažādām Latvijas pilsētām. Latvijas vasarā ar snovbordu nodarboties nav iespējams, bet šim sporta veidam ir dažas līdzīgas alternatīvas, piemēram, skeitbords. Jaunieši ar skeitborda un longborda dēļiem pārvietojās pa Ventspils veloceliņiem un braukāja pa skeitparka rampām, tādējādi trenējot savu līdzsvara izjūtu. Trikus, ko ar snovbordu izpilda gaisā, jaunieši apguva Piedzīvojumu parka batutos.

Nometnes dalībnieki izmantoja iespēju iepazīties ar vēl vienu dēļu sporta veidu – veikbordu. Veikparks atrodas pie Piedzīvojumu parka kalna "Lemberga hūte" dienvidu nogāzes. Šis sporta veids deva iespēju jauniešiem arī vasarā izbaudīt slīdēšanu pa virsmu, šoreiz nevis sniegu, bet ūdeni.

Nometnes rīkotāja Baiba Zalcmane par Ventspili kā nometnes galamērķi saka: “Ventspilī, manuprāt, ir bērniem ļoti draudzīga vide. Pilsētā ir iespējams nodarboties ar daudzām interesantām aktivitātēm sakārtotos sporta un aktīvās atpūtas objektos, piemēram, skeitparkā, Piedzīvojumu parkā, Pludmales akvaparkā, klinšu kāpšanas sienā. Brīvi pieejami ir arī veloceliņi, pa kuriem varam ērti un droši pārvietoties ar velosipēdiem, skūteriem un skeitborda dēļiem. Pludmale ir tīra un sakopta, mums patīk tur spēlēt dažādas interesantas spēles. Sakārtota infrastruktūra! Jūtamies lieliski un bērni ļoti labprāt atgrieztos šeit arī nākamajā gadā!”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: