Olimpiskā centra “Ventspils” tenisa kortos no 14. līdz 16. jūlijam norisinās Latvijas Tenisa Savienības (LTS) kausa 7. posms U-14 grupas zēniem un meitenēm. 14. jūlija pēcpusdienā tiks aizvadītas kvalifikācijas spēles, bet 15. un 16. jūlijā - pamatturnīrs.

LTS Kauss ir otrās prestižākās tenisa sacensības Latvijā aiz Latvijas meistarsacīkstēm. Šajās sacensībās tiek aizvadīti 8 posmi dažādās Latvijas pilsētās. Kopvērtējuma astoņi labākie jaunieši un jaunietes noslēguma sacensībās cīnās par LTS kausu.

Ventspils posmā zēnu pamatturnīrā startēs 16 dalībnieki, kuru vidū arī viens Ventspils pārstāvis - Georgijs Harjuzovs. Meiteņu konkurencē pamatturnīrā startēs 16 dalībnieces un ar pirmo numuru turnīrā ir pieteikta ventspilniece Annija Ozoliņa.

Olimpiskajā centrā „Ventspils” ierīkoti četri mākslīgā seguma tenisa laukumi. Pie tenisa laukumiem ierīkotas sēdvietas 600 skatītājiem. Ikdienā tenisa kortos norit grupu apmācības bērniem, individuālie treniņi pie profesionāliem treneriem, Ventspils amatieru turnīra spēles, kā arī tenisa korti ir pieejami izīrēšanai jebkuram spēlētgribētājam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: