Latvijas futbola klubam "Ventspilij" ceturtdien UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas atbildes spēlē ļoti svarīgi būs izmantot savus momentus, uzskata vienības aizsargs Nikola Boranijaševičs.

"Ventspils" pagājušajā nedēļā savā laukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Islandes klubu "Valur". Atbildes mačs tiks aizvadīts 6.jūlijā Reikjavīkā plkst.23 pēc Latvijas laika, bet UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra otro kārtu sasniegs komandas, kas uzvarēs divu spēļu summā.

"Protams, gribējās uzvarēt un iepriecināt mūsu līdzjutējus. Žēl, ka nesanāca, bet jānovērtē arī pretinieks. Tā ir komanda, kura spējīga sagādāt problēmas, akurāti un pārliecinoši strādājot aizsardzībā. Svarīgi, ka "Ventspils" neielaida vārtus savā laukumā, tas var kļūt par izšķirošo faktoru. Nevajag būt sarūgtinātiem par neizšķirtu, bet vajag nopietni gatavoties atbildes mačam," klubs citē serbu aizsargu.

Kā atzīmē Boranijaševičs, nekādu pārsteigumu no pretiniekiem nav bijis.

"Izpētījām komandu, analizējām un sapratām, ka pretinieks ir spēcīgs. "Valur" ir komanda ar labu fizisko un tehnisko sagatavotību. Ne velti tā ir Islandes čempionāta līdere," uzsvēra Boranijaševičs.

Tāpat kā "Ventspils" galvenais treneris Pols Ašvorts, arī Boranijaševičs uzskata, ka bezvārtu neizšķirts pirmajā spēlē bija likumsakarīgs rezultāts.

"Spēle parādīja, ka "Valur" nav labāka par "Ventspili". Mums nav jāšaubās par saviem spēkiem! Viesos ļoti svarīgi būs izmantot savus momentus, kuri, nešaubos, mums būs. Islandieši saprot, ka mājās viņi nedrīkst ielaist vārtus. Tas iespaidos viņu spēli un var nospēlēt mūsu labā," secināja aizsargs.

Boranijaševičs nešaubās, ka "Ventspils" sasniegs nākamo kārtu. "Nedrīkst neticēt! Mums ir viss, lai veiksmīgi atrisinātu šo uzdevumu. Mēs ļoti nopietni gatavojamies, bet laukumā atdosim visus spēkus," teica Boranijaševičs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: