Lai gan brīvprātīgo iesaiste Liepājā pazudušā zēna meklēšanā ir pārtraukta, iedzīvotājus aicina dalīties ar bērna foto un pārskatīt savā rīcībā esošo video reģistratoru ierakstus, sacīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Uģis Āva.

Brīvprātīgo iesaiste bērna meklēšanā tika pārtraukta vakar ap plkst.22. Jebkurš, kurš vēlas palīdzēt zēna meklēšanā, aicināts dalīties ar viņa foto, izlīmēt to dažādās vietās, runāt ar kaimiņiem, lai pēc iespējas vairāk cilvēku uzzinātu, ka šis zēns ir pazudis, uzsvēra Āva.

Viņš atzīmēja, ka Liepājā tiek ņemti ārā visi video ieraksti, arī no privātiem uzņēmumiem. Vienlaikus iedzīvotāji tiek aicināti pārskatīt savā rīcībā esošo video reģistratoru ierakstus un, ieraugot kaut ko līdzīgu zēnam, nest ierakstu policijai. Āva uzsvēra, ka ir ierosināts kriminālprocess par zēna pazušanu un jebkura šāda informācija ir vērtīga.

Policijas pārstāvis arī apliecināja, ka zēna meklēšana ne brīdi nav apstājusies. Tā tiks pārtraukta tikai tad, kad bērns tiks atrasts, norādīja Āva. Tagad policija meklēšanu turpina ar savām metodēm, uzsvēra policijas pārstāvis.

Viņš atzīmēja, ka policija strādā ar jebkuru informāciju. Pagaidām pēdējais pavediens ir fotogrāfija ar zēnu sabiedriskajā pieturā viņa pazušanas dienā.

Jau ziņots, ka Valsts policijā svētdien saņemts iesniegums par to, ka sestdien ap plkst.8.30 no savas dzīvesvietas Liepājā, Pāvilostas ielā, izgāja piecgadīgais Ivans Berladins.

Zēns ir vidējas miesas uzbūves, viņam ir īsi, gaiši mati, zilas acis. Viņam mugurā bija zila adīta jaka ar rāvējslēdzi un zilas sporta bikses. Kājās bija raibas zeķes un sandales bēšā krāsā. Zēns sarunājas krievu valodā.

Ja kādam ir informācija par zēna iespējamām uzturēšanās vietām, policija par to lūdz informēt, zvanot uz tālruņa numuru 110.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Dzērvene 05.07.2017, 22:14:03

    Plašāka informācija ir www.meklejam.lv
    Tur liek iekšā visu svarīgāko un jaunāko informāciju.

  • -1
    Novadnieks 06.07.2017, 05:44:56

    Nu jau Latvija ar šito puikas pazušanu sāk nojūgties ne pa jokam.

  • -1
    Brīvā Latvija 06.07.2017, 07:26:36

    Nez vai tādas pašas aktivitātes notiktu ja puisītim vārdiņš būtu Didžus vai Dolārs.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: