No 2017. gada 1. jūlija vēl vienai pasažieru kategorijai - daudzbērnu ģimenēm - būs iespējams iegādāties vienreizējo braukšanas biļeti sabiedriskā transporta reģionālajos maršrutos ar 25 % atlaidi.

No 2017. gada 1. jūlija daudzbērnu ģimenes varēs braukt reģionālo maršrutu autobusos (arī vilcienos), iegādājoties biļeti ar atlaidi 25 % apmērā no pilnas biļetes cenas. Būtiski, ka atlaide pienākas tikai tiem daudzbērnu ģimenes locekļiem, kuri ir saņēmuši 3+ Ģimenes karti un kuru vārds un uzvārds ir norādīts uz šīs kartes.

Iegādājoties biļeti vienam braucienam reģionālo maršrutu autobusā (vilcienā), daudzbērnu ģimenes locekļiem būs jāuzrāda apliecība - 3+ Ģimenes karte un personu apliecinošs dokuments, kas saskaņā ar Personu apliecinošu dokumentu likumu ir pase vai personas apliecība (ID karte). Saņemt atlaidi 25 procentu apmērā no biļetes cenas varēs jebkurš ģimenes loceklis, kurš ir norādīts 3+ Ģimenes kartē. Sīkāku informāciju par 3+ Ģimenes karti iespējams saņemt Sabiedrības Integrācijas fondā, kas atbild par šo karšu izdošanu, vai mājaslapā www.godagimene.lv.

Atgādināsim, ka reģionālie autobusu maršruti ir starppilsētu maršruti un maršruti novada robežās. Tādējādi no pašvaldības SIA “Ventspils reiss” apkalpotajiem maršrutiem atlaides varēs izmantot braucieniem Rīgas, Kuldīgas, Liepājas, Dundagas un Jelgavas virzienā. Pasažieriem jāievēro, ka šī atlaide tiek piemērota tikai vienreizējai braukšanas biļetei un neattiecas uz abonementa biļetēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: