18.jūnijā Ventspilī notiks šī gada lielākais skriešanas pasākums – Piedzīvojumu parka maratons un, gatavojoties šim lielajam pasākumam, tiks organizēti četri koptreniņi jeb teorija un prakse par skriešanu.

Katrs koptreniņš notiks trenera un atpazīstamu sportistu vadībā, tas sastāvēs no divām daļām – praktiskās daļas un teorētiskās daļas. Teorētiskajā daļā varēs uzzināt un uzdot jautājumus par veselīgu sportošanu, skriešanas ekipējumu, uzturu, izvairīšanos no pārslodzes un reģistrēties Ventspils piedzīvojuma parka maratonam jebkurai distancei. Visi koptreniņi notiks Ventspils Piedzīvojuma Parkā.

Pirmais praktiskais un teorētiskais koptreniņš “No dīvāna līdz maratonam” par tēmu “Ar ko sākt un kā turpināt” notiks piektdien, 19.maijā, plkst. 18.00 Piedzīvojuma parkā. Koptreniņu vadīs viens no Latvijas vadošajiem vieglatlētikas treneriem Juris Beļinskis, viņa audzēknis Jānis Girgensons un olimpietis Arnis Rumbenieks.

Otrais koptreniņš notiks sestdien, 27.maijā, plkst.12.00 Piedzīvojuma parkā par tēmu “ Skriešanas ekipējums, uzturs. Olimpiskā pieredze”, kuru vadīs "Nike Riga Run" treneris Arnis Ozoliņš un Arnis Rumbenieks.

Trešais koptreniņš notiks sestdien, 3.jūnijā, plkst.11.00 Piedzīvojuma parkā par tēmu “Treniņu plānošana”. Šo treniņu vadīs SK Tērauds treneris Jānis Višķers un Arnis Rumbenieks .

Ceturtais koptreniņš notiks sestdien, 10.jūnijā, plkst.11.00 Piedzīvojuma parkā par tēmu “Ilgtermiņa motivācija jeb kā nekārt skriešanas botas uz nagliņas pēc maratona”. Šo treniņu vadīs Ilona Marhele un Arnis Rumbenieks.

Tā kā koptreniņi notiks divās daļās – praktiskās un teorētiskās, tad visiem vēlams ierasties sporta tērpos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: