Šonedēļ pilsētā uzsākti horizontālo apzīmējumu uzklāšanas darbi - pirmie apzīmējumi pārklāti velosimboliem, invalīdu stāvvietām un gājēju pārejām, bet jau šīs nedēļas beigās tiks uzklātas arī ielu ass līnijas.

Pilsētas marķēšanas darbus veic SIA “Ceļu, tiltu būvnieks” un darbus plānots turpināt visa maija garumā, kamēr vien laika apstākļi būs labvēlīgi. Ielās marķējumu atjaunošana rit pilnā sparā, bet līdz šim laika apstākļi pārsteiguši ne vienu reizi vien - aprīlī gaisa temperatūra bija tikai pāris grādi virs nulles un maija sākums pilsētniekus pārsteidzis pat ar sniegu, tādēļ ielu horizontālo apzīmējumu uzklāšanas darbi tika atlikti līdz maija saulainajām dienām.

Lai pilsētā veiktu marķēšanu, gaisa temperatūrai pastāvīgi jāiesilst līdz atzīmei + 10 C un laikam jābūt saulainam un sausam. Darbus veicot neatbilstoši laika apstākļiem, marķējuma krāsa ātri nolietojas un marķējuma kvalitāte var tikt bojāta.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    qwerty 11.05.2017, 17:52:19

    Cerēsim ,ka Jūras ielas posmam no Brīvības līdz Aleksandra ielai , ass līniju pavirzīs uz b/d Rūķīša pusi...

  • 0
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" 12.05.2017, 16:48:54

    informējam, ka Jūras ielas posmam no Brīvības līdz Aleksandra ielai ass līnija tiks pavirzīta uz PII "Rūķīša" pusi tuvāko dienu laikā.
    Pateicamies par iedzīvotāju vērību un aktivitāti!

  • 0
    qwerty 13.05.2017, 12:40:56

    Ir,ir! Malači,paldies,tā jau sen vajadzēja.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: