“Ventspils Kikboksa Leģiona” sportists Raimonds Martinovskis pēdējās nedēļās aizvadījis smagus treniņus un naktī uz 18.maiju kopā ar treneri Sergeju Deņisovu dosies uz Budapeštu Ungārijā, kur no 18. līdz 21.maijam notiks 23. Pasaules kauss kikboksā 2017 WAKO versijā.

Pasaules kauss ir augsta līmeņa un nopietnas starptautiskas sacensības. Reģistrēšanās sacensībām vēl turpinās un beigsies tikai šonakt, bet jau šobrīd dalībnieku skaits ir iespaidīgs - pieteikušies 2467 sportisti no 36 valstīm visās astoņās kikboksa disciplīnās!

Kaut arī Raimonds jau iepriekš ar labiem panākumiem aizvadījis cīņas starptautiskos turnīros, šoreiz konkurence būs ļoti liela. Ventspilnieks startēs K-1 disciplīnā, svaru kategorijā līdz 81 kg. Cīņas notiks pēc olimpiskās sistēmas: sportists, kurš zaudē cīņā, izstājas, bet uzvarētājs cīnās tālāk ceturtdaļfinālā, pusfinālā un tā līdz finālam.

Pirmās atlases cīņas paredzētas jau piektdien, 19. maijā. Sportistu gaitām Budapeštā un sacensībām līdzi var sekot sporta kluba lapā: www.facebook.com/KikboksaLegions/ vai oficiālajā Pasaules kausa mājas lapā, kur paredzēta čempionāta tiešraide: http://hungarianworldcup.hu/en/live-stream.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Sergejs Denisovs 17.05.2017, 11:01:22

    Ventspils Kikboksa leģions ir sporta klubs (kikbokss, taibokss, K-1), kurš darbojas jau 13 gadus. Klubā trenējas gan vīrieši, gan sievietes. Bez vecuma ierobežojuma, sākot no 8 gadiem.

    Kluba biedri ar labiem panākumiem regulāri startē vietēja, Latvijas un starptautiska mēroga sacensībās. Klubā sporto ne tikai profesionāļi, bet arī iesācēji. Tas ļauj ikvienam nodarboties gan ar sportu, gan uzlabot savu fizisko formu.

    Nodarbības notiek OC „Ventspils”, boksa zālē.
    Nodarbību maksa : berniem - 20 EUR/mēn.
    Nodarbību laiki:
    Otrdienas 18:15
    Ceturtdienas 18:15
    Sestdienas 14:00

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: