Vācijā notika starptautiskas sacensības, kurās piedalījās Ventspils augstas klases atbalsta programmas sportisti Rebeka Koha, Artūrs Plēsnieks un Ritvars Suharevs trenera Eduarda Andruškēviča vadībā.

Šīs sacensības ir vienas no vecākajām sacensībām Vācijā, kurās tradicionāli piedalās visi labākie Vācijas svarcēlāji, kā arī uzaicinātie sportisti no citām valstīm. Sacensībās kopumā piedalījās 33 sportisti no Vācijas, Polijas, Latvijas, Spānijas, Zviedrijas, Ungārijas, Beļģijas, Somijas, Itālijas un Īrijas.

Interesantais sacensību formāts paredzēja, ka dalībnieki startēja vīriešu un sieviešu konkurencē vienā svara kategorijā un, lai noskaidrotu uzvarētāju, tika izmantota Sinklera tabula.

Sieviešu konkurencē pirmo vietu ieguva Rebeka Koha, kura raušanā sasniedza 96kg, bet grūšanā 118kg, kas summā deva 214 kg. Raušanā un divu vingrinājumu summā Rebeka sasniedza jaunus personiskos un valsts rekordus. Pēc Sinklera tabulas Koha sasniedza 169 punktus un summā par 24 punktiem apsteidza otrās vietas ieguvēju spānieti Ateneriju Hernandesu, trešajā vietā ar 144 punktiem ierindojās zviedriete Patrīcija Strenius.

Vīriešu konkurencē Artūrs Plēsnieks raušanā sasniedza 170kg, bet grūšanā 212kg, summā sasniedzot 382 kilogramus un kopvērtējuma otro vietu. Pēc Sinklera tabulas Plēsniekam 175 punkti, par 12 piekāpjoties vācietim Maksam Langam.

Ritvars Suharevs vīriešu konkurencē sasniedza 155kg + 172kg = 327kg un summā ar iegūtiem 173 Sinklera tabulas punktiem ierindojās 6.vietā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: