FK "Ventspils" futbolisti svētdien pulksten 16 aizvadīs kārtējo Virslīgas maču, savā laukumā uzņemos RFS komandu, ar kuru nesen jau tikās Latvijas kausa pusfināla pirmajā mačā. 

Spēle Ventspilī šodien būs īpaša ar to, ka tā būs pirmā šajā sezonā, kas tiks spēlēta uz dabīgā seguma laukuma. RFS līdz šim nav pat ne reizi iemēģinājuši dabīgo laukumu, kas raisa bažas vārtsargam Germanam Māliņam. "Neviens nezina, kā būs, bet fakts, ka mēs pat nepamēģinājām dabīgos laukumus, protams, nav nekas labs. Ko darīt? Jāiziet, mazāk jāņem viss tas galvā un jānostrādā uz maksimumu," kluba mājaslapā citēts vārtsargs.

Tāpat īpašs šis duelis ir tādēļ, ka abām komandām šī būs otrā no trim savstarpējiem mačiem vienas (!) nedēļas ietvaros. Trešdien RFS mājās tika fiksēts neizšķirts kausa izcīņas spēlē (1:1), šodien abas tiekas Virslīgas mačā, bet nākamtrešdien atkal krustos šķēpus kausa spēlē. Trešdien notikušajā mačā "Ventspils" izglābās no zaudējuma 90. minūtē. "Jābūt gatavam, ka tu ar vienu pretinieku gadā vari nospēlēt astoņas reizes. Par taktiku neko neatklāšu - redzēsiet paši, bet kaut kādai super gatavošanās īpaši nav laika," vaicāts par iespējamajām taktiskajām viltībām, norādīja Māliņš.

Nākamajā trešdienā Ventspilī komandas aizvadīs arī Latvijas kausa pusfināla atbildes spēli. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: