“Ventspils Kikboksa Leģions” sportists un Ventspils Augstskolas 2.kursa students no Uzbekistānas Armens Pogasjans nedēļas nogalē piedalījās divās kikboksa sacensībās un abās izcīnīja medaļas.

Sestdien Rēzeknē risinājās 21. starptautiskais čempionāts kikboksā „WAKO Latvia OPEN 2017”, kick light disciplīnā. Cīņā par iekļūšanu finālā Armens pēc punktiem piekāpās titulētam sportistam un Rīgas kluba trenerim Maksimam Veričam, iesauktam arī par – Zvēriču (no krievu val. ЗВЕРич). Līdz ar to Armens, kuram tās bija vien otrās sacensības, ieguva 3 .vietu.

Nākamajā dienā vēl viena cīņa, šoreiz jau Rīgā – 13. atklātais Latvijas pangrationa čempionāts. Armens (92,1 kg) startēja svara kategorijā virs 95 kg, bet viņam pretī stājās daudz smagāks un ļoti pieredzējis sportists no Rīgas Rihards Bigis (105 kg).

„Savu lomu nospēlēja pieredzes trūkums, svara starpība un, protams, nogurums no iepriekšējām sacensībām un arī braukāšana Rēzekne – Rīga. Tāpēc rezultātā ortā vieta. Armens ir ļoti drosmīgs cīkstonis, tas ļāva viņam iegūt nenovērtējamu pieredzi, cīnoties ar Latvijas top sportistiem. Armens VKL uzsācis trenēties tikai pirms gada, bet jau uzrāda ļoti labus sasniegumu un izcīna medaļas, tāpēc esmu ļoti apmierināts ar šiem rezultātiem,” komentēja Armena treneris Sergejs Deņisovs.

Tagad VKL sportisti gatavojas kikboksa sacensībām WAKO versijā, kas notiks Rīgā, Baltijas cīņas mākslas olimpiādes ietvaros 13. - 14.maijā un Pasaules Kausam kikboksā WAKO versijā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Sergejs Denisovs 24.04.2017, 17:03:52

    Ventspils Kikboksa leģions ir sporta klubs (kikbokss, taibokss, K-1), kurš darbojas jau 13 gadus. Klubā trenējas gan vīrieši, gan sievietes. Bez vecuma ierobežojuma, sākot no 10 gadiem.

    Kluba biedri ar labiem panākumiem regulāri startē vietēja, Latvijas un starptautiska mēroga sacensībās. Klubā sporto ne tikai profesionāļi, bet arī iesācēji. Tas ļauj ikvienam nodarboties gan ar sportu, gan uzlabot savu fizisko formu.

    Nodarbības notiek OC „Ventspils”, boksa zālē.

    Nodarbību laiki:
    Otrdienas 18:15
    Ceturtdienas 18:15
    Sestdienas 14:00
    Info 29 777 416

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: