Moldovas pilsētā Tiraspolē notika Moldovas atklātais čempionāts kikboksā WAKO versijā, kurā ļoti sekmīgi startēja Ventspils Kikboksa leģiona pārstāvis Raimonds Martinovskis.

Sacensībās Moldovā piedalījās dalībnieki no 10 valstīm: Ungārijas, Lietuvas, Latvijas, Kazahstānas, Moldovas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Rumānijas un Polijas. Latvijas izlases sastāvā piedalījās Latvijas kikboksa federācijas (WAKO) prezidents Vladimirs Jeršovs (turnīra labākais tiesnesis), divi treneri un četri sportisti - 3 rīdzinieki un ventspilnieks, kuri kopumā ieguva kausu un četras medaļas.

Sergeja Deņisova audzēknis Martinovsis K-1 disciplīnā svara kategorijā līdz 81 kg ne tikai uzvarēja abās cīņas (finālā cīnījās ar rīdzinieku), bet arī saņēma Moldovas prezidenta kausu, ko turklāt arī pasniedza pats prezidents. Moldovas atklātais čempionāts bija pēdējās atlases sacensības dalībai Pasaules kausā, tā kā Raimondam uzvara ļāva tikt arī pie šīs ceļazīmes. Pasaules kauss maijā risināsies Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Sergejs Denisovs 18.04.2017, 10:50:42

    Ventspils Kikboksa leģions ir sporta klubs (kikbokss, taibokss, K-1), kurš darbojas jau 13 gadus. Klubā trenējas gan vīrieši, gan sievietes. Bez vecuma ierobežojuma, sākot no 10 gadiem.

    Kluba biedri ar labiem panākumiem regulāri startē vietēja, Latvijas un starptautiska mēroga sacensībās. Klubā sporto ne tikai profesionāļi, bet arī iesācēji. Tas ļauj ikvienam nodarboties gan ar sportu, gan uzlabot savu fizisko formu.

    Nodarbības notiek OC „Ventspils”, boksa zālē.
    Nodarbību maksa : berniem - 20 EUR/mēn.
    Nodarbību laiki:
    Otrdienas 18:15
    Ceturtdienas 18:15
    Sestdienas 14:00
    Info 29 777 416

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: