Šodien plkst. 15 Horvātijas pilsētā Splitā Eiropas čempionātā svarcelšanā uz starta izies svarcēlājs Ritvars Suharevs, kurš startēs B plūsmā, bet svara kategorijās noslēdzošie starti paredzēti deviņos vakarā, kad arī kļūs zināmi kopvērtējuma rezultāti.

Sacensības tiešraidē būs iespējams vērot mājas lapā Eiropas Svarcelšanas federācijas mājas lapā .

Suharevs startēs svara kategorijā līdz 77 kilogramiem un būs jaunākais no 22 pieteiktajiem dalībniekiem šajā kategorijā. Pirms sacensībām Ritvars orientējas uz 335 kilogramu summu, kas ir septītais labākais rādītājs. Galvenais favorīts ir divu gadu diskvalifikāciju izcietušais albānis Daniels Godelli (362), otrajā pozīcijā kotējas viņa tautietis Erkands Kerimajs (355), savukārt divi baltkrievi mērķē uz 346 kilogramiem.

Atgādinām, ka pirmdien par Eiropas vicečempioni svara kategorijā līdz 58 kilogramiem kļuva Ventspils augstas klases sportistu sagatavošanas centra sportiste Rebeka Koha, kura raušanā sasniedza 95kg, bet grūšanā 118kg, kas summā viņai deva 213 kilogramus un personiskā rekorda uzlabošanu par 8 kilogramiem. Uzvarētājai, Krievija sportistei Natālijai Hļestkinai Rebeka summā piekāpās par 1 kilogramu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: