Konkurss „ITiņš” tiek organizēts jau divpadsmito gadu, bet šogad tas būtiski ir mainījis savu formātu. Ja iepriekšējos gados tas norisinājās tikai starp 5.-7.klašu skolēniem, tad šogad konkursā aicināti piedalīties arī pārējo klašu bērni.

Konkursa uzdevumi ļaus pārbaudīt skolēnu erudīciju un prasmes informācijas tehnoloģiju jomā, kā arī veicamie konkursa uzdevumi dos iespēju skolēniem radoši izpausties. Tāpat plānots, ka ar šī konkursa palīdzību tiks veicināta Ventspils skolēnu izpratne un interese par konkursu „Ventspils IT izaicinājums”, kas norisināsies rudenī starp Latvijas, Lietuvas un Igaunijas skolām.

Konkurss noritēs trīs posmos. Pieteikšanās līdz 12.aprīlim!

Konkursa norise plānota trīs posmos: pieteikšanās posms, uzdevumu pildīšana neklātienē un sacensības klātienē, kas norisināsies 09. un 10.maijā Ventspils Digitālajā centrā.

Lai pieteiktos dalībai konkursā, skolēniem jāizveido komanda trīs skolēnu sastāvā, pieaicinot skolotāju, kas pārstāvēs komandu, un līdz 12.aprīlim jāreģistrējas www.ej.uz/itinu2017.

Pēc reģistrēšanās komandām tiks izsūtīts mājas uzdevums, kurš būs jāizpilda un jāiesniedz līdz 28.aprīlim. Savukārt 9. un 10.maijā komandas tiksies Ventspils Digitālajā centrā, kur norisināsies sacensības dažādu uzdevumu izpildē. Dalībnieki sacentīsies četrās vecuma grupās: 1. – 3. klase, 4. – 6. klase, 7. – 9. klase un 10. – 12. klase.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: