Līdz 25. martam Dienvidkorejas pilsētā Tegu notiek pasaules čempionāts vieglatlētikā telpās senioriem, kurā piedalās arī pieci Ventspils vieglatlētikas veterānu sporta kluba pārstāvji.

Daži no viņiem jau izgājuši uz starta kādā no disciplīnām, un nopelnītas arī pirmās divas medaļa. Dace Brakanska izcīnījusi bronzu augstlēkšanā, bet Valdim Celam ticis pie sudraba kārtslēkšanā, kā arī ierindojās ceturtajā vietā tāllēkšanas sacensībās. Vēl vienu sudraba Latvijas un Ventspils komandai nopelnīja Ligita Ziemane, kura bija otrā šķēpmešanā. Gatis Brakanskis jau pieveicis 800 metru distanci, kurā ierindojās septītajā vietā.

Cela Dienvidkorejā vēl startēs arī augstlēkšanā un septiņcīņā, Brakanska piedalīsies arī trīssoļlēkšanas mačos, bet Brakanskis startēs skriešanā 1500 metru distancē. Vēl šķēpmešanā Ventspili un Latviju pārstāvēs Dainis Kūla.

Jāpiebilst, ka ventspilnieku starts pasaules čempionātā vieglatlētikā senioriem telpās nodrošināts, pateicoties pašvaldības sniegtajam finansiālajam atbalstam 3500 eiro apmērā, kā arī iespējām treniņu darbam ikdienā bez maksas izmantot pilsētas sporta bāzes.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Opaps 22.03.2017, 15:23:59

    Malači. Dome varēja vairāk sponserēt,jo biļetes turp-atpakaļ maksā 700 uz cilvēka.

  • 0
    Opaps 22.03.2017, 15:24:55

    Domāju ,ka biļete maksā vairāk par 700.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: