"Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas spēlē šodien Latvijas komanda un līgas līdervienība "Ventspils" savā laukumā spēkojas ar citu Latvijas komandu "VEF Rīga".

Mačs sāksies plkst.19. To tiešraidē būs iespējams vērot kanālā "Viasat Sport Baltic" (VSB).

Abām komandām šī būs pirmā tikšanās reize šīs sezonas BBL turnīrā.

BBL elites divīzijas kopvērtējumā pirms šī mača "Ventspils" komanda ar astoņām uzvarām desmit spēlēs un 18 iekrātajiem punktiem ieņem pirmo vietu, bet "VEF Rīga" basketbolisti deviņās spēlēs izcīnījuši astoņas uzvaras un tikuši pie 17 punktiem, ieņemot ceturto vietu.

Uzvaras gadījumā rīdzinieki atgriezīsies "Mastercard" BBL turnīra tabulas pirmajā vietā.

Kā ziņots, "VEF Rīga" komandai uz divu nedēļu pārbaudes laiku pievienojies latviešu basketbolists Juris Umbraško, kurš šodien piedzīvos debiju savas jaunās komandas rindās.

Pagājušajā sezonā Umbraško spēlēja Ukrainas komandā Dņeprodzeršinskas "Dņipro-AZOT", kuras sastāvā piedalījās 15 mačos, vidēji gūstot 13,5 punktus, izcīnot 4,5 atlēkušās bumbas un izpildot 1,9 rezultatīvas piespēles.

Savukārt 2008./2009.gada sezonā Umbraško "Ventspils" komandas rindās kļuva par Latvijas čempionu, bet pirms tam viņš spēlējis arī vairāku citu Ukrainas klubu rindās.

Kā ziņots, BBL elites divīzijas regulārajā čempionātā 12 komandas aizvadīs divu apļu turnīru, bet pēc tam labākās sešas iekļūs izslēgšanas cīņās, kur tām pievienosies spēcīgākie Lietuvas klubi Viļņas "Lietuvos rytas" un Kauņas "Žalgiris".


Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: