10.septembrī plkst. 12:00, Vidumpļavā pie degvielas uzpildes stacijas „Lukoil” tiks atklāti publiski pieejami pludmales volejbola laukumi, kuri izveidoti saskaņā ar starptautiski pieņemtiem pludmales volejbola laukumu izmēru standartiem, tāpat izveidots apgaismojums, uzstādīti soliņi, veloturētāji un veikta apkārtnes labiekārtošana.

Svinīgajā atklāšana piedalīsies Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs un Latvijas Volejbola federācijas prezidents Atis Sausnītis.

Pēc pasākuma svinīgās ceremonijas laukumā dosies vieni no Latvijas labākajiem pludmales volejbolistiem Rihards Finsters/ Edgars Točs un Toms Šmēdiņš/Aleksandrs Solovejs, kuri aizvadīs savstarpēju paraugspēli.

Pēc spēles jaunatklātajos laukumos turpināsies Ventspils pilsētas atklātais pludmales volejbola čempionāts, kurā plānots, ka piedalīsies aptuveni 20 komandas.

Lasi vēl

Komentāri (7)

  • -1
    gg65 05.09.2016, 18:29:58

    Vai šie ir tie paši laukumi par kuriem ilgi sprieda domes gaiteņos? Tie, kurus gribēja likt netālu no Renķu dārza vai arī esošajā "bedrē" Ventspils pludmalē? Vai arī šie ir tādi parastie mazie laukumi un vēl tos lielos ar tribīnēm kaut kur būvēs?

  • 0
    keda 06.09.2016, 09:05:43

    Šie ir parastie laukumi, tautai izklaidei :) Vēl kaut kur pāris futbola laukumus varētu uzbliezt :)

  • -2
    Ventiņheiteris 09.09.2016, 10:02:30

    "Labākie" volejbolisti, kuri OS pat par medaļām necīnījās. Kā vienmēr troksnis lielāks par darbiem.

  • -2
    vai man dieniņ!!! 09.09.2016, 14:48:24

    Ventiņheiter, nu tiešām, cik var nīdēt. Neesi pat rūpīgi rakstu izlasījis, bet jau nīdviedoklis gatavs.
    Tie kas tur spēlēs, reāli ir Latvijas 3. un 4.pāris, kas regulāri piedalās starptautiskajos turnīros, bet tu te jauc putru bezsakarā ar olimpiādi.

    Ka vienmēr - tavs purkšķis aizskrējis pa priekšu rakstam.

  • 0
    žurka 11.09.2016, 19:33:15

    Pie Lukoila nav apkārt tīkls, kas atklāšanas dienā radīja diezgan bīstamu situāciju, kad bumba izripoja uz ielas un gandrīz pakļuva zem automašīnas.

  • 0
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" 12.09.2016, 13:28:18

    Nožogojuma vietu un garumu šajā gadījumā, kad laukums atrodas tuvu brauktuvēm, vislabāk iespējams noteikt, uzsākot laukuma ekspluatāciju, tādēļ, ņemot vērā atklāšanas dienā notikušo spēļu volejbolistu novērojumus, kā arī šajā nedēļā apsekošanas un izvērtēšanas rezultātā noteikto, tuvākajā laikā tiks veikta nožogojuma uzstādīšana.

    Jāpiebilst, ka tikai profesionālu volejbolistu mesta bumba atlec no zemes tā, ka tā aizripo līdz brauktuvēm, kā to varēja novērot sestdien pa dienu. Vakarpusē, kad laukumā spēlēja amatieru komandas, bumba lielākoties atradās laukumā un neaizripoja tālu.

  • 0
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" 12.09.2016, 17:08:42

    Atbilde "umad?":

    Volejbola laukumi Vidumpļavā un pie Ventspils 5.vidusskolas, galvenokārt, paredzēti treniņiem, tie atrodas netālu no no sporta centriem, skolām un dzīvojamajiem rajoniem. Savukārt, lielais un nopietnākais pludmales volejbola laukums, kurā varēs rīkot arī dažāda mēroga sacensības, tiks veidots pie Pludmales akvaparka, tā saucamajā bedrītē. Tā pasūtītājs ir SIA “Olimpiskais centrs “Ventspils""

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: