10.septembrī plkst. 12:00 Ventspils Lidostas teritorijā norisināsies Latvijas dragreisa čempionāta 4.posms, kas šogad ir sezonas noslēguma posms. Pasākums pulcēs Latvijas ātrākos braucējus, ka arī ar savu klātbūtni pagodinās dalībnieki no Baltkrievijas, Lietuvas un Igaunijas.

Sacensības norisināsies vienu dienu,tādēļ skatītājiem būs iespēja vērot gan kvalifikācijas braucienus gan finālbraucienus. Šis posms mums VRC klubam ir izaicinājums, jo pirmo reizi organizēsim šāda mēroga sacensības. Esam parūpejušies arī par šovu skatītajiem - būs vērojams spēka vīru šovs ''Zelta Vilki'', komentē sacensību organizators Aldis Rozevskis.

Kopumā paredzēts Ventspilī redzēt 50 ekipāžas. Sacensības būs spraigas, jo ikviens cīnīsies par titulvietām, kas krietni var ietekmēt dalībnieku kopvērtējumu. Īpašs uzsvars un cerības tiek liktas uz jaudīgo Outlaw klasi,kur dalībnieki cīnīsies gan par titulvietām gan ātrako laiku.

Ar katru gadu dragreisa pasākums Ventspilī paliek arvien populārāks un atpazīstamāks arī ārpus Baltijas robežām.

Lasi vēl

Komentāri (13)

  • -2
    Ventiņheiteris 07.09.2016, 15:05:07

    Šovs laikam būs tikpat "izcils", kā supermoto frīstaila šovs. Uzpūtīs vējiņš un sāksies atrunas un vaimanas.
    Vispār jābrīnās, ka tā vietā, lai lidosta veiktu savas primārās funkcijas, tajā arvien biežāk tiek rīkoti šādi lētā gala balagāni.

  • 0
    yolo 11.09.2016, 12:08:16

    Bet lidosta arī veic savas primārās funkcijas. Un līdzīgi kā citas lidostas, citur pasaulē, kas nav noslogotas, atļauj savu infrastruktūru izmantot dažādiem pasākumiem. Mūsu gadījumā, palīdz atīstītīt amatieru autosportu. Tas, ka tādiem anonīmiem interneta cīkstoņiem kā Tu kaut kas nepatīk, tā nav lidostas vaina.

  • -2
    norge 07.09.2016, 16:24:04

    vipår rodas jautajums lidosta ir ieguldita liela nauda bet savu funkciju priekskam vina ir ta nedara , varbut vinu pardot privatajiem vai varbut adot aisardzibas ministrijai un nebus vairak pilsetai vina jauztur un jamaksa lielas algas to valdei ?

  • -4
    Freds 07.09.2016, 16:47:38

    Cienītie norvēģi un ventiņnīdēj, kur Jums abiem tik daudz žults? Vai jūs esat dzīvē apdalīti? Ne Jūs īsti pārzinat situāciju, bet naidīgi komenti nāk aumaļām. Ko labu paši esat darījuši Ventspils labā, kādu pasākumu norganizējuši, vai kādu plaukstošu biznesu norganizējuši, kurā maksājat lielas algas un nodarbinat pusi pilsētas?

  • -2
    Ventiņheiteris 07.09.2016, 16:55:16

    Nezināju, ka plaukstošā dragreisa biznesa organizēšanai Vergpilī tiek nodarbināta puse pilsētas iedzīvotāju!

  • -2
    norge 07.09.2016, 22:07:52

    to cienijamais Freds , biju toreiz domes sede kad iecela nupat pabeigusu jaunieti par lidostas sefu kurs tikai tani bridi bija iestajies ja atmina nevil ventspils augskola , un atradas radniecigas atiecibas ar vienu no A;Lemberga lidzgaitniekiem , bet tas ta , par dzivi nesmu apdalits nesmu zadzis un iedzivojies uz tatas rekina prihvatizejot dadzus uznemumus , un ja runa pa darba vietam kuras maksa lielu algu un strada puse pilsetas ? nepazistu no valdosiem ne vienu kuru vini butu pa savu naudu uzcelusi in izlolojusi ???? ja jums ir konkretu firmu nosaukumi ludzu publiskojiet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • -1
    norge 08.09.2016, 11:36:46

    kas tad nu nava ko atbildet ????? FREDS

  • -1
    keda 08.09.2016, 16:33:43

    Man domāt, Eiropa dod naudu lidostai, un ja var paņemt un attīstīt, kāpēc to nedarīt? Kad piepeši uzradīsies variants palaist tur kādus lidojumus, būs par vēlu garināt skrejceļu un ko tur vēl darīt.

  • 0
    norge 09.09.2016, 13:07:22

    to keda , nu un ko mes pagarinam vai daram ? tukuma lidosta strada liepaja strada piseta bez ridienas dragreis uz skreicela

  • -1
    vai man dieniņ!!! 09.09.2016, 15:12:49

    Norge, kā tu vari pieprasīt, lai citi atbild tev, ja tu pats neatbild uz konstruktīvu jautājumu
    "Ko labu paši esat darījuši Ventspils labā, kādu pasākumu norganizējuši, vai kādu plaukstošu biznesu norganizējuši, kurā maksājat lielas algas un nodarbinat pusi pilsētas? ",
    bet tā vietā tu apgriez visu otrādi un pretī stāsti tekstus ar "ja atmiņa neviļ" - nu tas tāds tirgus tantu tenku līmenis.

    Un otrs - tavs rakstības stils ir tāds, ka brīžiem pat negribas lasīt to murgu, kas viss ir vienā putrā - bez lielajiem burtiem, pieturzīmēm utt. Tā ir necieņa ne pret sevi, ne diskusijas biedru, ne latviešu valodu, Ja gribi normālu diskusiju, tad cieni pārējos, jo tas murgu palags atgādina 12-gadīga tīņa SMS saraksti. :)

  • -1
    Freds 09.09.2016, 16:47:09

    Cienītais norvēģi! Ticat vai nē, nu nav man daudz laika, lai nepārtraukti komentētu Jūsu komentārus.
    kritika protams ir laba lieta, bet lūdzu sniedzat konstruktīvus priekšlikumus, kā vērst Jums netīkamās lietas par labu. To ka domes vadību vajag nomest varat nerakstīt, bet reāli paveicamas lietas, lai uzlabotu dzīvi visiem ventspilniekiem, un skat varbūt tad parādīsies iespējas nākamajās vēlēšanās nomainīt Lembergu.

  • 0
    norge 09.09.2016, 22:04:17

    atbildu esmu dzimis ventins un to ko redzu kad esmu majas saprotu ka ne tikai valdosi nedoma par valsti un to pilsoniem bet tas pats atiecas uz komunas vadibam , uzstadot puku podus un leto brugi , socialas problemas un daba tirgus izmainas uz labo pusi nemainas . ka kadreiz veca filma teica zagliem ir jasez cietuma un viss .

  • 0
    norge 09.09.2016, 22:51:25

    iespeja nomest lembergu paradisies tad kad vares balsot tie kas dzivo arzemes tas ir par komunas velesanam , pa saimas nakamam man priekstats ira bus jautras parmainas

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: