Deviņkārtējai Latvijas čempionvienībai basketbolā "Ventspils" jaunās sezonas sākumā nāksies iztikt bez pieredzējušā Māra Gulbja, kuram veikta ceļgala operācija, pavēstījusi vienība.

Gulbis laukumā atgriezīsies ne ātrāk kā novembrī, līdz ar to ventspilniekiem bez viena no saviem vadošiem spēlētājiem būs jāiztiek vismaz pirmo sezonas mēnesi.

Pagājušajā sezonā Latvijas Basketbola līgā (LBL) Gulbis 43 spēlēs vidēji sameta 11,5 punktus un savāca 4,3 bumbas zem groziem.

Jaunā sezona sāksies oktobra sākumā, bet pirmo pārbaudes spēli "Ventspils" aizvadīs otrdien, kad Kandavā samēros spēkus ar Kazahstānas izlasi. Šīs nedēļas izskaņā komandai paredzētas divas pārbaudes spēles savā laukumā, bet pēc tam paredzēti turnīri Liepājā, Prienos un Valmierā.

"Ventspilij" šobrīd ir spēkā līgumi ar Ronaldu Zaķi, Kristapu Janičenoku, Māri Gulbi, Arti Ati, Rihardu Lomažu, Andreju Gražuli, Aigaru Šķēli, Tomu Leimani, Edgaru Žeļoni, Šeiku Mbodžu, Māri Ziediņu, Villiju Dīnu un Folerinu Kempbelu.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    es 30.08.2016, 13:22:07

    Veseļojies!

    Vai komandas komplektācija jau ir noslēgusies? Vai arī Janičenoka un Gulbja traumu dēļ tiks meklēti vēl kādi spēlētāji?

  • 0
    Kļumpats 30.08.2016, 14:25:31

    Muižnieks pagājušajā gadā teica, ka profesionāls klubs visu laiku seko tirgum, domāju, ka līdzīgi būs arī tagad - ja tiešām kas interesants trāpīsies, varbūt arī paķers. Tagad ir 11 spēlējoši basketbolisti, puslīdz pozīcijas nosegtas un lielas nepieciešamības nav, ja nu kādu uz pāris mēnešiem. Kā Pitsu pērn :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: