Ar aizraujošām spēlēm Ventspils Augstskolas basketbola laukumā turpinās Ventspils Vasaras līga basketbolā, kur sacensību formāts ir līdzīgs lielajam basketbolam, bet ar pielāgotiem noteikumiem un spēlēšana brīvā dabā prasa papildus meistarību. Spēles notiek 4 pret 4 uz lielā basketbola laukuma ar saīsinātu spēles laiku 4x6 minūtes.

Šogad čempionātā startē 7 komandas: Kauli Sāp, Kafejnīca “Mūsmājas”, Entuziasti, Anzāģe/Pope, PārVenta, N&J un Sabiedrības Pingvīni.

Šobrīd turpinās Vasaras līgas regulārais čempionāts, kurā komandas savā starpā izspēlēs viena apļa turnīru pēc kura notiks izslēgšanas spēles. Šobrīd turnīrā vadībā izvirzījušās komandas Kafejnīca “Mūsmājas” un Entuziasti, kas 5 spēlēs izcīnījusi 3 uzvaras, kā arī Sabiedrības pingvīni (trīs uzvaras četrās spēlēs) un N&J (trīs uzvaras trīs spēlēs).

Turnīra rezultatīvākie spēlētāji: Kristaps Purpļevičs (Sabiedrības pingvīni) 16 punkti vidēji spēlē, Dāvis Piuss (Sabiedrības pingvīni) 14,75 punkti vidēji spēlē, Jānis Andersons (Kauli Sāp) 14,25 vidēji spēlē, Dāvis Čoders (N&J) 13,5 punkti vidēji spēlē un Dāvis Kundrats (Kafejnīca “Mūsmājas”) 13,33 punkti vidēji spēlē.

Daudz raizes šogad sagādājuši laika apstākļi, jo daudzas spēles tiek pārceltas vai atceltas, jo līst lietus, tomēr čempionāts dalībniekiem sagādā ne mazums emociju.

Turnīra norise plānota no 2016.gada 26.jūnija līdz 6.augustam darba dienu vakaros, sestdienās un svētdienās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: