Atjaunotajā Saldus stadionā notika Latvijas Vieglatlētikas savienības kausu izcīņas ceturtais posms, kurā par lielāko sasniegumu parūpējās tāllēcējs Elvijs Misāns, labojot vairāk nekā 30 gadu senu rekordu un aizlecot tālumā 8,08 m. Arī mūspuses sportistiem padevās veiksmīgi starti.

1500 metru distancē ar savu sezonas labāko rezultātu uzvarēja Reinis Hartmanis, bet šķēpmešanā mūsējiem divas pirmās vietas – uzvarēja Ansis Brūns, bet otrais bija Jānis Svens Grīva. Tāllēkšanā uzvaru svinēja Māra Grīva (6,32 m), viņas māsa Lauma ieņēma trešo vietu, bet Gundega bija otrā šķēpmešanā, aiz sevis atstājot komandas biedreni Sanitu Lasmani.

U16 vecuma grupā Ventspils novada BJSS audzēkne Linda Lelde Līduma izcīnīja bronzas medaļu, bet Tomass Barčevskis to pašu paveica lodes grūšanā. Jāpiebilst, ka Līdumai pavisam maz pietrūka, lai tiktu pie bronzas arī lodes grūšanā, bet šajā disciplīnā puišiem tūlīt aiz goda pjedestāla palika ventspilnieks Markuss Niedrups. Meiteņu lodes grūšanā Spara sportistēm divas vietas uz pjedestāla – uzvarēja Vanessa Jablonska, bet Poļina Kologrivova bija trešā. Tāllēkšanā otro rezultātu sasniedza Darja Sopova, bet pie bronzas medaļas tika Asnate Ciekala. LVS kausa izcīņā atlicis vēl tikai viens posms, kas 3. augustā risināsies Rēzeknē, bet vēl pirms tam 29. un 30. jūlijā Ogrē notiks Latvijas čempionāts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: