Sestajās Trīs bumbu spēlēs noskaidrotas komandas, kuras ceturtdien cīnīsies izslēgšanas spēlēs, kā arī 9. līdz 12. vietas ieguvēji.

Pirmo reizi spēļu vēsturē labākā astotnieka astotās komandas noskaidrošanai tika rīkota pārspēlē, jo Viss cieņ un Gālene bija savākušas identisku statistiku. Pārspēle jautājumus neatstāja – visscieņņieši svinēja uzvar 2:0 un varēja gatavoties ceturtdienas mačiem, kamēr Gāliņciema pārstāvjiem nācās cīnīties par devīto vietu.

Jāsaka, ar šo uzdevumu Gālene tika galā spoži, gūstot astoņus vārtus, neielaižot nevienus un tiešām finišējot devītie. Desmitās vietas liktenis izšķīrās Sporta mafijas un VNT spēle, kurā ar 4:2 pārāki izrādījās mafiozi. Savukārt Kurekss komanda pelnījusi aplausus par neatlaidību – uz mačiem varēja ierasties vien trīs spēlētāji, taču bezcerīgi netika zaudēta neviena spēle, turklāt mazākumā arī gūti trīs vārti.

Ceturtdien labākais astotnieks dalīs augstākās vietas, bet šis sadalījums jau tiks noskaidrots izslēgšanas mačos, kuru pāri beidzot zināmi par visiem 100 procentiem. Rando K mērosies spēkiem ar VeA, Anzāģe/Pope eksaminēs pārspēles veiksminiekus Viss cieņ', Baltijas ekspresis cīnīsies ar Nav teikts, bet Blāzma saspēlēs ar Nebūs, vecīt.

 

Minifutbola trešās dienas foto ŠEIT!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: