Ventspils Tehnikuma teritorijā risināsies vērienīgs ielu kultūras pasākums ‘’Raita Silarāja kausa izcīņa strītbolā 2016’’. Šobrīd turnīrā dalību apstiprinājušas ap 20 komandas, bet reģistrācija sacensībām iespējama arī maču dienā no plkst. 11:00 līdz 11:45.

Pasākuma galvenais mērķis ir veicināt ielu sporta kultūras attīstību, raisīt sacensību garu un veselīgu konkurenci jauniešu starpā. Rast iespēju ikvienam ventspilniekam, Ventspils viesim un viņu ģimenēm brīvā un sportiskā atmosfērā pavadīt sestdienas dienu pašā pilsētas centrā. Pagājušajā gadā turnīram varēja pieteikties tikai ar Ventspils Tehnikumu saistīti sportot gribētāji, šogad turnīrā laipni aicināts pieteikties ikviens interesents, padarot šo turnīru plašāku, aptverot Latvijas mērogu.

Pasākuma uzmanības centrā būs 3x3 basketbols. Turnīrs notiks divās vecumu grupās - 2000. gadā dzimušie un vecāki, 2001. gadā dzimušiem un jaunākiem. Pasākuma ietveros būs arī 3punktu metienu konkurss (gan 3x3 basketbola, gan 3punktu metienu konkursa iepriekš pieteikšanās pa e-pastu silaraja.kauss@gmail.com , kā arī sacensību vietā 04.06). Komandu skaits dalībai turnīrā un dalībnieku skaits 3punktu metienu konkursam ir ierobežots. Pasākuma laikā dažādi skatītāju konkursi, skatītājus ar saviem priekšnesumiem priecēs BK Ventspils karsējmeitenes, kā arī Ventspils Tehnikuma karsējmeiteņu komanda, par mūziku visa pasākuma laikā parūpēsies DJ ARCHY. Pasākuma laikā darbosies Ventspils Tehnikuma kafejnīca, kur sportisti un skatītāji varēs garšīgi paēst un veldzēt slāpes. Sacensību sākums plskt. 12.

Turnīra nosaukums ir tapis par godu nozīmīgai personai Ventspils sporta, īpaši basketbola attīstībā, ilggadējam Ventspils Tehnikuma sporta skolotājam un tituliem bagātākajam Ventspils sporta skolas ‘’Spars’’ basketbola trenerim Raitim Silarājam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: