Bez pārsteigumiem noslēgusies LBL ceturtdaļfināla sērija starp komandām VEF un Valka/Valga – ar 3:0 uzvarēja rīdzinieki un pusfinālā stāsies pretī BK Ventspils

Šī nebūs pirmā reize, kad ventspilnieki un VEF tiekas jau pusfinālā, jo 2009. gada sezonā ventspilnieki sēriju uzvarēja ar 3:0, bet gadu vēlāk zaudēja ar 2:3. Kopš 2011. gada abas komandas nemainīgi tikušās finālā. 2016. gada sezonā pamatturnīrā abas komandas tikās divas reizes. 11. decembrī Rīgā uzvarēja BK Ventspils (89:81), bet 12. martā Ventspilī pārāki bija rīdzinieki (80:92). Regulāro sezonu BK Ventspils pabeidza otrajā vietā, VEF finišēja trešajā, tāpēc arī bija spiesta aizvadīt ceturtdaļfināla spēles.

Pusfināla sērija ilgs līdz trim uzvarām, bet startēs tā 11. maijā ar maču Ventspilī, kur nepieciešamības gadījumā 19. maijā notiks arī piektā spēle. 13. maijā komandas tiksies Rīgā, Ventspilī atgriezīsies 15. maijā, bet vēl viena spēle Rīgā paredzēta 17. maijā, kas gan var arī nenotik, ja kādai no komandām jau būs trīs uzvaras.

Par vēl vienu ceļazīmi uz finālu sacentīsies Valmiera/Ordo un Liepāja/Triobet, kas ceturtdaļfinālā ar 3:0 pieveica Jūrmala/Fēnikss spēlētājus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: