18. maijā 19:00 Ventspils Pārventas bibliotēkā klausītājiem jaunu koncertprogrammu 2+2 piedāvās atraktīvi mūziķi, kuri labi pazīstami visā Latvijā un kuru radošā darbība ir cieši saistīta ar Ventspili.

Uzstādies divi vienāda sastāva kameransambļi – saksofons un klavieres –, kas koncerta noslēgumā apvienosies vienā unikālā kolektīvā. Šīs matemātiskās darbības ar mūzikas instrumentiem un to iedzīvināšana mūzikas skaņās ir programmas nosaukuma un radošās idejas pamatā.
J. S. Baha, A. Glazunova, P. Morisas, E. Šulhofa, S. Renemaņa un M. Solovjovas skaņdarbus izpildīs saksofonisti – Ventspils Mūzikas vidusskolas absolvente Daiga Solovjova un viņas audzēknis, Jūrmalas Mūzikas vidusskolas absolvents, šova Radīti Mūzikai 2. sezonas dalībnieks, šobrīd Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas students Kristaps Vanags – un pianisti – Ventspils un Jūrmalas Mūzikas vidusskolu pedagogs, aktīvi koncertējošs pianists, starptautisku klavierspēles konkursu žūriju loceklis Endijs Renemanis un Jūrmalas Mūzikas vidusskolas pedagoģe Māra Upmace.
Ieeja brīva, atbalsta biedrība Jaunās Kultūras māja un Ventspils pilsētas dome.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: