Ventspilī notika tradicionālās Ventspils novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas organizētās sacensības pavasara krosā Ventspils novada skolām. Bija ieradušies sportisti no visām mācību iestādēm. Ātrākie un izturīgākie novadnieki izcīnīja diplomus un medaļas.

Sacensībās risinājās deviņās vecuma grupās. 2006. g. dz. zēni un meitenes startēja 500 metros, bet uzvaras izcīnīja J. Bakanauskis (Pope) un K. Matisone (Piltene), otrajā vietā ierindojās E. Strelkovs (Pope) un N. Punka (Piltene), bet trešajā - J. Lāže (Piltene) un E. Bogdanova (Ugāle). Gadu vecāku zēnu un meiteņu skrējienā puskilometra distancē pirmo vietu izcīnīja A.Bakanauskis (Pope) un I. Bogdanova (Ugāle), otrajā vietā ierindojās G. Kvecko un S. Osiņa (abi Piltene), bet trešie finišēja K. Līdaks (Puze) un K. Bernāne (Ugāle).

2004. g. dz. zēniem bija jāveic 800 metri, bet meitenēm - 500 metri. Pirmajā vietā. K. Muižnieks (Tārgale) un M. Matisova (Piltene), otrajā vietā. K. Plotnieks un Z. Hamstere (abi Zūras), trešaja vietā E .Gūtmanis (Piltene) un B. Isājeva (Pope). 2003. g. dz. zēni un meitenes skrēja 800 m, un šajos skrējienos uzvarēja R. V. Špude (Zūras) un N. Lagzdiņš (Pope), otrajā vietā finišēja K. Dž. Runģe (Ugāle) un S. Strauss (Piltene),  bet trešajā - E. Rītiņa (Tārgale) un M. N. Punka (Piltene).

2002. g. dz. zēniem 1000 m distancē pirmajā trijniekā bija K. Fiļipjonoks (Piltene),R. Batujevs (Ugāle) un  A. Joniņš (Zūras), bet meitenēm 800 m visātrāk veica S. Runģe (Ugāle), K. Orlovska (Pope) un K. Apsīte (Puze). 2001. g. dz. 1000 m  pirmā vieta M. Čače (Zūras) un T. V. Melderis-Meldriņš (Piltene), otrajā vietā B. L. Bebriša (Puze) un I. Bogdanovs (Ugāle), trešajā vietā L. L. Līduma (Ugāle) un P. Mikuckis (Zūras).

2000.g.dz. jaunieši veica 1500 metrus, bet pirmajās vietās finišēja T. Drazlovskis (Ugāle) un A. Graudiņš (Piltene). Jaunietēm 1000 metrus visātrāk veica K. Voina (Piltene), K. E. Indriksone (Ance) un D. Blāze (Zūras). Vēl savās vecuma grupās pie uzvarām tika S. Vēberga (Užava),  A .Priekule ,  J. P. Pečaks un K. R. Eniņš (visi Ugāle), bet trijniekā finišēja P. Brūveris (Zlēkas) un S. Jankevičus (Pope).

Skrējējus krosam sagatavoja vieglatlētikas treneri un sporta skolotāji A. Žeimunds, D. Lodiņš, A. Čaklis, K. Gulbis, A. Kiršteins, A. Paipals, U. Ķemers, S. Šteinbergs, A. Anderšmits un U. Birzniece.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: