Šodien slēpošanas kalns „Lemberga hūte” uzsāk savu piekto sezonu un no plkst. 15:00 kalnā gaidīti lieli un mazi atpūtnieki ziemas prieku baudīšanai.

Sākotnēji apmeklētāji varēs izmantot slēpošanas un snovborda nobrauciena trases un vienu pacēlāju. Savukārt darbs pie bērnu kalniņa un kameršļūkšanas trases sagatavošanas vēl tiks turpināts. Plānots, ka šie pakalpojumi būs pieejami no 4. decembra.

Nedaudz vēlāk kalna apmeklētājiem, iepriekš piesakoties, būs iespējams apgūt slēpošanas un snovborda prasmes pie pieredzējušiem instruktoriem. Bet servisa ēkas nomas punktā varēs veikt slēpju un dēļu sīko remontu, kanšu asināšanu un vaskošanu. Cenas šajā sezonā par „Lemberga hūtes” pakalpojumiem netiks paaugstinātas un saglabāsies pagājušā gada līmenī.

Šogad slēpošanas kalns „Lemberga hūte” ir 47 m augsts un nobrauciena garums ir 230m. Ir pārveidots arī kalna profils paplašinot nobrauciena platumu un izveidota otra nobrauciena trase kalna austrumu malā. Izveidots arī kalniņš bērniem un iesācējiem. Uz kalna darbosies trīs pacēlāji, kā arī inventāra noma un kafejnīca „Stenders pica”.

Aktivitātēm slēpošanas kalnā „Lemberga hūte” iespējams sekot līdzi arī mājas lapas Otrdien, 30.novembrī, slēpošanas kalns „Lemberga hūte” uzsāks savu piekto sezonu un no plkst. 15:00 kalnā tiks gaidīti lieli un mazi atpūtnieki ziemas prieku baudīšanai. abās web kamerās.

Apskati foto!

Foto: aktuālā situācija no Web kameras, lembergahute.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: