Ceturtdien, 31. martā, plkst. 21.00 sporta hallē “Pārventa” (Tārgales iela 5b, Ventspils) notiks Latvijas XXVI Universiādes telpu futbola spēle, kurā tiksies Ventspils Augstskolas un Latvijas Universitātes komandas.

Šogad Latvijas augstskolu sporta savienības (LASS) rīkotajā XXVI universiādē telpu futbolā piedalīsies ap 150 studentu no 11 Latvijas augstskolām, noskaidrojot spēcīgāko komandu telpu futbolā. Augstskolu komandas ir sadalītas divās grupās – A un B. A grupā spēlēs Rīgas Tehniskās universitātes, Informācijas sistēmu un menedžmenta augstskolas, Latvijas Lauksaimniecības universitātes, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas, Rīgas Aeronavigācijas institūta un Rīgas Stradiņa universitātes komandas, bet B grupā spēlēs - Latvijas Universitātes, Ventspils Augstskolas, Daugavpils Universitātes, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas un Transporta un sakaru institūta komandas. Grupu spēles komandām norisināsies no 28. marta līdz 17. aprīlim, aizvadot gan mājas spēles, gan spēles izbraukumā.

Ventspils Augstskolas studentiem kopumā turnīrā paredzētas četras spēles, divas no tām aizvadot savā laukumā, bet divas – izbraukumā. Sava laukuma priekšrocības studenti varēs izmantot arī spēlē pret Daugavpils Universitāti, bet izbraukumā būs jādodas pie Transporta un sakaru institūta un Latvijas sporta pedagoģijas akadēmijas komandām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: