Ventspils pilsētas pašvaldība aicina līdz 30. jūnijam pieteikties dalībai jau 16. Ventspils starptautiskajā ziedu paklāju festivālā, kas, kā ierasts, notiks Ostas ielas promenādē no 5.  līdz 7. augustam - Ventspils Pilsētas svētku ietvaros.

Šogad ziedu paklāju festivāla devīze būs “Noslēpums”, un to ierosinājuši Ventspils iedzīvotāji. Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” š.g. februārī aicināja iedzīvotājus izteikt ierosinājumus par iespējamo Ventspils starptautiskā ziedu paklāju festivāla devīzi. Iedzīvotāju atsaucība bija liela, tika saņemti teju 100 ierosinājumi. Pēc ierosinājumu saņemšanas festivāla organizatori izvēlējās 10 krāšņākos un atbilstošākos nosaukumus, par kuriem iedzīvotāji varēja balsot. Rezultātā tika izvēlēta devīze “Noslēpums”.

Ventspils pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” aicina līdz 30. jūnijam pieteikties dalībai festivālā gan jaunas komandas, gan komandas, kuras jau ir startējušas ziedu festivālā. Festivālā aicināti piedalīties nozares interesenti, speciālisti un profesionāļi – ziedu veikali, saloni un skolas – no Latvijas un ārvalstīm, komandā – ne vairāk kā 5 dalībnieki.

Pērn festivāla devīze bija “Zīmes”, festivālā piedalījās 50 komandas no 8 valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Baltkrievijas, Krievijas, Itālijas un pat no Japānas. Uzvaras laurus pērn plūca festivāla tālākie viesi - floristu komanda no Japānas ar ziedu paklāju „Family Crest” („Dzimtas ģērbonis”).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: