8. aprīlī Ugāles tautas namā "Gaisma" notiks "Ventspils novada uzņēmēju Gada balvas 2016" pasniegšana. To saņems deviņi lielākie iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāji Ventspils novada pašvaldības budžetā. Septiņi no tiem reģistrēti Ventspils novadā, pa vienam Kuldīgā un Tukumā, bet šo uzņēmumu ražotnes atrodas Ventspils novadā. Savukārt 16 sabiedriski aktīvi Ventspils novada uzņēmēji, kurus izvirzīja pagastu pārvalžu vadītāji, saņems Pateicības rakstus.

Kā norāda Ventspils novada domes uzņēmējdarbības attīstības konsultante Īrisa Roze-Posuma, šāds pasākums tiek rīkots ne tikai tādēļ, lai pateiktos uzņēmējiem, tostarp zemniekiem, bet arī tādēļ, lai ļautu viņiem satikties neformālos apstākļos un vairāk iepazīt citam citu. Savukārt pašvaldībai domes priekšsēdētāja Aivara Mucenieka personā tā ir laba iespēja pateikties ne tikai lielajiem uzņēmējiem, bet arī tām mazajām saimniecībām, kas ir mājražotāji.

"Ventspils novada uzņēmēju Gada balvas 2016" moto ir "Veiksme rodas tur, kur ir drosme mainīties". Daudzi balvas saņēmēji ir pārliecinājušies, ka izaugsme rodas tad, ja uzņēmējam ir drosme uzsākt jaunus projektus, kas palīdz attīstīt pirmajā brīdī šķietami pārdrošas idejas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: