20. martā plkst. 16:20 Ventspilī, braucot pa Dzintaru ielas kustības pārvadu, kāda 40 gadus veca vīrieša vadītam automobilim VW Passat atskrūvējās priekšējais kreisais ritenis, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Daiga Valdmane.

Tas ieripoja pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar automašīnu Honda Civic, kuru vadīja 57 gadus vecs autovadītājs. Cilvēki, par laimi, negadījumā necieta.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    qwerty 21.03.2016, 18:59:15

    Šo ziņu izlasot man radās secinājums ka 40 gadīgais ir nevīža tehniskā jomā, kurš neseko līdz sava auto stāvoklim, savukārt 57 gadīgam ir švakāka reakcija.

  • 0
    Aivars Rozītis 25.03.2016, 21:48:11

    Iebilstu pret iepriekšējo komentu . Mūsu servisos bieži ir gadījumi kad auto riteni pilnībā nepieskrūvē, nepievelk , kā rezultātā notiek līdzīgi un vēl trakāki gadījumi. Vai tad klientam pēc servisa ir jāpārbauda tāda elementāra lieta kā riteņu pieskrūvējums , un ko vēl darīt sievietei ???? Kā tas nesen notika Kuldīgas - Ventspils ceļā. Sievietei pēc servisa ar WWCady ap 100km/h ceļa līkumā apbraucot stāvošu Kamaz nokrīt kreisais priekš ritenis .... sievietei izdevās savākt auto , bet nokritušais ritens pilnībā izšķaidija pretī braucošā jauna Citroen priekšu, radiatoru ieskaitot. Kadijs tika cauri tikai ar bojātu bremžu disku, Kam būtu jāuzņemas atbildību par notikušo ?

  • 0
    Agnis Ruzga 09.04.2016, 22:21:39

    nu nezinu gan.. njemot vērā latvijas bedrainos ceļus riteņi bieži skrūvējas vaļā paši no sevis .!!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: