Aizvadītajā nedēļas nogalē Salaspils sporta namā risinājās jau otrais Baltijas Frisbija čempionu kauss telpās, kur vīriešu konkurencē pie sudraba izdevās tikt ventspilniekiem ''Flying Worms'', kas finālā piekāpās Salaspils komandai ''Salaspils WT''.

Šāda mēroga sacensības, kur tiek pulcētas tikai visspēcīgākās komandas no visas Baltijas, Salaspilī notiek jau otro gadu pēc kārtas. Vīriešu konkurencē piedalījās Latvijas čempioni Salaspils WT, Latvijas vicečempioni Flying Worms, Rīgas Rudens 2015 bronzas godalgu ieguvēji Vorai no Viļņas un spēcīgākā Igaunijas komanda FreeFlayers. Pirmajā turnīra dienā komandas aizvadīja grupas spēles, lai noskaidrotu 2 labākās, kas tiksies finālā. Vīriešu konkurencē 3 uzvaras pirmajā dienā izcīnīja Salaspils WT, bet pie 2 panākumiem tika Ventspils komanda Flying Worms, kas nozīmēja, ka Baltijas Frisbija čempionu kausā atkārtosies pirms nedēļas notikušā Latvijas čempionāta fināls.

Vīriešu konkurencē cīņā par čempionu titulu jau kārtējo reizi tikās Salaspils WT un Flying Worms. Abas šīs komandas tikās arī pagājušā gada finālā, kur veiksmīgāki izrādījās Salaspils frisbijisti. Arī šoreiz abas komandas demonstrēja ļoti saspringtu un atlētisku frisbiju visas spēlē garumā.  Gluži kā pērn arī šogad uzvaru un čempionu titulu izcīnīja Salaspils WT ar rezultātu 15:13.

''Flying Worms'' komandā spēlēja: Kristaps Landmanis, Mārcis Skudra, Edgars Liniņš, Edmunds Semjonovs, Niklāvs Šnepsts, Ģirts Zaķis, Mārtiņš Taurenis, Lauris Landmanis, Ēriks Podgurskis un Roberts Rozenfelds.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: