Jau trešo gadu Ventspils pirmsskolas izglītības iestāžu sagatavošanas grupu audzēkņi pulcējas kopā Jaunrades namā, lai kopīgi iestudētu kādu no Ventspils rakstnieka Herberta Dorbes darbiem. Šoreiz 15. martā plkst. 10.00 Ventspils Jaunrades namā notiks uzvedums darbam „Leļļu brauciens”.

Kopā pasākumā piedalīsies 342 bērni no visām Ventspils pirmsskolas izglītības iestādēm. Šogad scenāriju sagatavojusi pirmsskolas izglītības iestādes „Zvaigznīte” mūzikas skolotāja Larisa Kononova. Lielu darbu ieguldījuši arī iestāžu bērni, skolotāji un vecāki, parūpējoties par krāšņiem tērpiem un interesantu priekšnesumu.

„Iepriekšējos gados tika iestudēti H. Dorbes darbi „Aina ar Brālīti meklē cālīti” un „Tas notika Kaķpēdiņu bulvārī”. Šogad muzeja „Senču putekļi” vadītāja Inese Aide no muzeja krājumiem mums piedāvāja H. Dorbes grāmatiņu „Leļļu brauciens”, kas arī ir brīnišķīgi realizējusies Ventspils pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņu izpildījumā,” stāsta Ventspils Izglītības pārvaldes pirmsskolas metodiķe Sandra Gūtmane.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: