Noslēdzies Latvijas Frisbija čempionāts telpās, kur par vicečempioniem kļuva ventspilnieki Flying Worms. Pirmo vietu izcīnīja Salaspils WT komanda, bet 3.vietu izcīnīja rīdzinieki Hardcore Ultimate. Otra ventspilnieku komanda UltiManics ierindojās piektajā vietā.

Pirmajā sacensību dienā tika aizvadītas vīriešu divīzijas spēles par 5. līdz 12.vietu. Komandām, kas Latvijas Frisbija līgā bija ieguvušas kādu no pēdējām 4 vietām, bija jāaizvada savstarpējās spēles, lai noskaidrotu vietu sadalījumu no 9. līdz 12.vietai. Veiksmīgākā no šīm komandām izrādījās Valmiera Open, kas izcīnīja 3 uzvaras, vietu zemāk Salaspils Jr komanda ar 2 uzvarām. Daugavpils Universitātei 11.vieta, pārspējot MindPV, kas šo čempionātu aizvadīja bez panākumiem. Spēlē par 7.vietu tikās divas komandas no Rīgas – Sirroco Ultimate un SoulFly UD. Šoreiz veiksmīgāki izrādījās SoulFly UD, kas svinēja uzvaru un 7.vietu čempionātā. Gluži tāpat kā Latvijas Frisbija līgā par 5.vietu cīnījās Ventspils UltiManics un Ogre NightWatch. Jau trešo reizi šajā sezonā veiksmīgāki izrādījās ventspilnieki, kas izcīnīja 5.vietu.

Pirmajā pusfinālā vīriešu divīzijā tikās Flying Worms un Hardcore Ultimate. Spēle ritēja punkts punktā, bet tās galotne labāk padevās Ventspils Flying Worms, kas izcīnīja vietu finālā – 11:8. Otrajā pusfinālā tikās Salaspils WT un Ultimate Decision. Salaspils komanda spēja kontrolēt spēles gaitu un izcīnīt pārliecinošu uzvaru 13:8. Spēlē par 3.vietu tikās 2 Rīgas komandas – Hardcore Ultimate un Ultimate Decision. Lai gan spēles sākumā UD spēja izvirzīties vadībā 5:6, otro spēles daļu daudz labāk aizvadīja Hardcore, kas arī svinēja uzvaru ar rezultātu 13:9. Finālā tāpat kā pērn tikās Salaspils WT un Flying Worms no Ventspils. Spēle bija ļoti saspringta un bagāta ar skaistām epizodēm, abām komandām ik pa brīdim esot vadībā. Lai gan ar rezultātu 10:11 vadībā atradās ventspilnieki, Salaspils WT spēja atspēlēties un gūt 3 punktus pēc kārtas, kā rezultātā jau otro gadu pēc kārtas par Latvijas Frisbija čempioniem telpā kļuva Salaspils WT komanda – 13:11.

Ventspils frīsbija kluba prezidents Mārcis Skudra: ''Mums pietrūka veiksme, lai kļūtu par čempioniem. Lai arī mūsu mērķis bija tikai un vienīgi čempiona tituls, mēs esam gandarīti par sasniegto rezultātu. Vicečempiona tituls nozīmē to, ka nākamajā nedēļas nogalē mums būs iespēja piedalīties Baltijas čempionātā. Šajā čempionātā piedalās tikai divas labākās komandas no katras valsts. Atgādinu, ka pagājušajā gadā mēs ieņēmām otro vietu un šogad mūsu mērķis ir vēl augstāks.''

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: