Latvijas Basketbola līgas nolikumā paredzēto iespēju līdz 15. martam pieteikt komandas sastāvā vienu spēlētāju izmantojusi "Valmiera/Ordo", panākot vienošanos ar Kvameinu Mičelu (Kwamain Mitchell), kurš šosezon pārstāvēja BK "Ventspils".

178 cm garais amerikāņu saspēles vadītājs Kvameins Mičels šajā sezonā bija viens no "Ventspils" komandas statistiski produktīvākajiem spēlētājiem. FIBA Eiropas kausā 12 spēlēs Mičels vidēji spēlētās 22 minūtēs guva 7,8 punktus un izdarīja 3,5 rezultatīvas piespēles, savukārt Latvijas čempionātā 23 spēlēs amerikānis izcēlās ar 12,3 punktiem un 4,6 rezultatīvām piespēlēm. Ventspilnieki no amerikāņu basketbolista šķīrās februāra izskaņā pirms Eiropas kausa play-off atbildes spēles ar Rišonas "Maccabi".

Lēmumu šķirties no amerikāņu basketbolista kluba mājas lapā komentēja BK "Venspils" valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics. "Šāds lēmums pamatojams ar spēlētāja neveiksmīgo sniegumu un attieksmi. Sezonas ievads viņam padevās tāds, kas mūs pilnībā apmierināja, tomēr pēdējā laikā nespējām sagaidīt no viņa vēlamo rezultātu. Šāds lēmums nebija viegls, tomēr nepieciešams," skaidro Pleinics.

Saspēles vadītāja nonākšanu brīvajā tirgū izmantojusi "Valmiera/Ordo" piesaistot Mičelu Vidzemes komandai. Tādējādi Roberta Štelmahera trenētās komandas komplektācija noslēgusies, izmantojot iespēju pieteikt vienu spēlētāju līdz 15. martam. Štelmahera vadībā valmierieši Latvijas un Baltijas līgas turnīros kopā izcīnījuši 14 uzvaras 15 spēlēs.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    Ritvars Dzintars 07.03.2016, 19:16:47

    Nu būs pleinicam jāiet laukumā- viņš mums tāds īss un resns un stāsta ka esot savā laikā ar Valdi Valteru spēlējis,tikai Valters tādu karatišku neatceras. Ventograg ģerevņa,šogad 7. vieta!

  • -3
    karlito 07.03.2016, 19:36:53

    Lielais jautājums-kāpēc Mičels pameta Ventspili..?? Nedomāju,ka Valmiera ņemtu tādu spēlētāju,kā par Mičelu izteicās Pleinics,patiesība droši vien ir cita.bet novēlu veiksmi šim sportistam,man patika viņa azarts un neatlaidība laukumā!

  • 0
    keda 08.03.2016, 08:32:50

    Dzintara kungs, šitas esat jūs? 57 years old, Ventspils? Odnoklasņiks? Un Dinamo fans? :D Nav tā kā laiks doties uz plašo un vareno, un nemocīties te pa mūsu zemīti?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: