Sācies līdzjutēju balsojums par gada populārāko sportistu un sportisti. Ir iespēja nobalsot arī par trim Ventspils atbalstītajiem sportistiem.

Par saviem favorītiem līdzjutējiem iespējams balsot interneta portālā www.delfi.lv un Latvijas Olimpiskās komitejas mājaslapā www.olimpiade.lv. Balsojums internetā notiks no 23. novembra līdz 21. decembrim. Anketā iekļauti 35 Latvijā pazīstami sportisti un sportistes, par kuriem no vienas IP adreses varēs nobalsot vienu reizi dienā.

No mūsu sportistiem anketā iekļauti trīs: kamaniņbraucējs Mārtiņš Rubenis, šorttrekists un ātrslidotājs Haralds Silovs un svarcēlājs Viktors Ščerbatihs.

Līdzjutēju balsojuma rezultāti tiks paziņoti 22. decembrī, par trīs populārākajiem sportistiem/sportistēm, kas būs ieguvuši vislielāko atbalstu, balsošana turpināsies Latvijas Gada balvas sportā 2010 apbalvošanas ceremonijas tiešraidē LTV1 – 23. decembrī pulksten 21.15.

2009. gadā skatītāji un sporta līdzjutēji par populārāko Latvijas sportistu atzina hokejistu, Rīgas Dinamo kapteini Sandi Ozoliņu.

Attēlā viens no kandidātiem - Viktors Ščerbatihs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: