19. februārī Ogrē norisinājās 69. spartakiāde skolēniem frisbijā, kurā piedalījās zēnu un meiteņu komandas no Rīgas, Ventspils, Valmieras un Ogres mācību iestādēm. Par čempioniem puišu grupā kļuva Ventspils 4. vidusskolas izlase, bet starp meitenēm labākās izrādījās Valmieras Viestura vidusskolas audzēknes.

Puišu grupā šogad piedalījās sešas komandas, no kurām labākā izrādījās pagājušā gada sudraba medaļas ieguvēja – Ventspils 4.vidusskola. Sudraba godalgas izcīnīja Latvijas Jaunatnes frisbija čempioni – Ventspils tehnikums. Vietu uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena izcīnīja mājinieki - Ogres 1. vidusskolas frisbijisti, kuri mazajā finālā pārspēja Ventspils 6. vidusskolu. Papildus savai bronzas medaļai Ogres 1. vidusskola puišu komanda ieguva arī Spēles gara balvu.

Meiteņu konkurencē šogad piedalījās septiņas komandas. Uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa Valmieras Viestura vidusskolas izlase, kas finālā pārspēja Ogres 1. vidusskolu. Bronzas godalgas izcīnīja Ventspils 4. vidusskola, kas nozīmē, ka goda pjedestāls tika aizpildīts gluži tāpat kā Latvijas Jaunatnes frisbija čempionātā. Valmierietes šogad tika ne tikai pie zelta, bet ieguva arī Spēles gara balvu.

frisbee.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: