13. februārī Ventspils Jaunrades nama dambretes pulciņa izlases U10 un U13 vecuma grupās piedalījās Latvijas komandu čempionātā, kas norisinājās Valmierā.

Skolotājs Andris Sametis ir apmierināts ar rezultātiem, jo ļoti veiksmīgi startēja jaunākā grupa, kuras sastāvā bija Atis Ērciņš, Samuēls Siders, Evelīna Otto no 4. vidusskolas un Luka Branko Doniņš no 5. vidusskolas. Līdz pat pēdējai kārtai viņi turējās turnīra tabulas pašā pirmajā vietā, vien neveiksme pēdējā kārtā liedza kļūt par čempioniem – šoreiz sudraba medaļas. Līdz šim ventspilnieki jau daudzkārt bija kļuvuši par individuālo čempionātu laureātiem, bet medaļas komandu ieskaitē Latvijas čempionātos izcīnītas pirmo reizi. Pavisam piedalījās 28 komandas. Pirmo vietu izcīnīja Limbažu/Salacgrīvas sporta skola, trešo vietu Siguldas sporta skola.

 

U13 komanda izcīnīja piekto vietu, no trešās vietas atpaliekot tikai par vienu punktu. Komandas sastāvā Daniēls Siders, Māris Smildzējs, Kristers Frīdenbergs un Evelīna Gailiša. Pirmajā vietā Limbažu/Salacgrīvas sporta skola, otrajā Siguldas sporta skola, trešajā – mājinieki valmierieši.

 

Tagad turēsim īkšķus par U13 un U16 grupu Latvijas čempionāta fināla dalībniekiem, kuri medaļas dalīs šajā nedēļas nogalē, no 18. līdz 21 februārim. Ventspili pārstāvēs pieci dalībnieki – līdz šim neredzēti kuplā skaitā!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: