Pašreizējā valsts čempione "Liepāja" trešdien Latvijas Futbola virslīgas (LFV) rīkotā Ziemas kausa mačā ar 2:0 (1:0) pieveica principiālo pretinieci "Ventspili" un nodrošināja sev triumfu B apakšgrupā.

Mača rezultātu 38.minūtē atklāja pagājušās sezonas virslīgas rezultatīvākais futbolists Dāvis Ikaunieks. Lai gan šķita, ka vārti šajā mačā netiks gūti, pašā spēles izskaņā skaistus vārtus guva Marks Kurtišs, raidot bumbu starp "Ventspils" vārtsarga Maksima Uvarenko kājām.

Šajā mačā "Liepājas" sastāvā vēl nedebitēja pazīstamais Latvijas uzbrucējs Edgars Gauračs, kurš esot tuvu pārejai uz Kurzemes komandu no citas pašmāju vienības Jūrmalas "Spartaks". Futbolists liepājniekiem tikšot izīrēts.

Līdz ar to B apakšgrupā "Liepāja" tika pie deviņiem punktiem trīs spēlēs, bet tai ar sešiem punktiem sekoja "Ventspils". Pie punktiem divos mačos pagaidām nav tikušas "Daugavpils" un "Rīga".

Savukārt A grupā ar septiņiem punktiem trijās spēlēs triumfēja "Jelgava", kas par punktu apsteidza "Skonto". Divus punktus divos mačos guvis "Spartaks", bet viens punkts "Metta"/LU.

Savstarpējiem viena apļa mačiem sekos grupu divu labāko komandu cīņa par medaļām, savukārt abu apakšgrupu trešās un ceturtās vietas komandas turpinās cīņu ar spēlēm par 5.-8.vietu.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: