Laikraksta "Ventas Balss" otrdienas numurā lasiet par to, ka jaunie pašvaldības saistošie noteikumi par bērnu reģistrēšanu 1. klasē rindas naktī pie pieprasītākajām pilsētas izglītības iestādēm nav izskaudušas. Lasiet par to, ka Saules ielas 39/41 iedzīvotāju dzīve atgriezusies ierastajā ritmā – nama iedzīvotājiem atkal ir pieejams ūdens.

Lasiet par to, ka ministru portfeļi jau teju sadalīti un par to, ka airēšanas bāzē Dampeļi notika III Ventspils atklātais ziemas peldētāju salidojums Ventspils jūras lauvas. Lasiet par sporta aktualitātēm. Par Pasaules čempionātu šorttrekā. Par Nāc un sporto! sacensībām vieglatlētikā senioriem un par Ventas 2002 hokejistiem, kuri aizvadījuši kārtējos divus Latvijas 1. līgas čempionāta mačus. Lasiet par to, ka iedzīvotāji gāž apkārt Ūdeku. Pagājušajā nedēļā pašvaldības SIA Ūdeka Abonentu daļa piedzīvoja milzum lielu apmeklētāju skaitu un atbildēja uz tūkstošiem zvanītāju jautājumiem. Lasiet interviju ar Jeļenu Novikovu, kura pasniedz mūziku 6.vidusskolā, vada bērnu vokālo studiju Šokolāde Jaunrades namā, jau ilgus gadus vada ukraiņu ansambli Mrija, dzied vairākos koros, organizē labdarības koncertus.

Jeļena Novikova: ''Man ir patīkami, ka šodien mani bijušie audzēkņi ved savus bērnus pie manis uz bērnu vokālo studiju Šokolāde Jaunrades namā.''

Lasiet Brīvostas ziņas!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: