Futbola kluba "Ventspils" jaunatnes akadēmijas audzēknis Arturs Ļotčikovs devies uz pārbaudēm Itālijas A sērijas klubā "Bologna", vēsta Latvijas komanda.

"Ventspils" galvenais treneris angļu speciālists Pols Ešvorts gados jauno Latvijas U-16 izlases aizsargu rekomendējis "Bologna" komandai.

"Apsveicu Arturu ar tik svarīgu notikumu viņa jaunajā karjerā, "Bologna" un A sērijas līmenis runā pats par sevi, turklāt Itālijas klubā ir brīnišķīga jaunatnes akadēmija," paziņojumā citēts Ešvorts.

"Rekomendēju viņu "Bologna", viņi izpētīja video un uzaicināja futbolistu uz skati. Ļotčikovs ir talantīgs un perspektīvs aizsargs. Novēlu Arturam veiksmi un nešaubos, ka viņam tā būs vērtīga un svarīga pieredze," pastāstīja "Ventspils" galvenais treneris.

"Atzīmēšu, ka tādas jauno futbolistu skates ir ļoti svarīgas gan pašiem futbolistiem, gan arī "Ventspils". Tā ir mūsu kluba stratēģiskā pozīcija, bet jaunajiem Latvijas futbolistiem svarīgi to zināt un saprast. Mana pozīcija arī labi zināma - dot jaunajiem futbolistiem iespēju, jau ir daudz tādu piemēru. Ļotčikovs noteikti nav pēdējais "Ventspils" spēlētājs, kurš saņems iespēju sevi parādīt spēcīgā un zināmā Eiropas klubā, pieteikt sevi nākotnei," uzskata Ešvorts.

"Bologna" šosezon Itālijas A sērijas kopvērtējumā pēc 19 spēlēm atrodas 15.vietā ar 22 punktiem. Pagājušajā sezonā "Bologna" spēlēja Itālijas pēc spēka otrajā līgā, taču izcīnīja tiesības pēc gada pārtraukuma atgriezties A sērijā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: